Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Skål! For meg og kjendis-damene. | MinMatgaleVerden

Skål! Til meg og kjendis-damene.

Jeg er alene hjemme,
jo,
gutta er faktisk hjemme de og,
men det har ikke så mye å si,
jeg er alene hjemme.

De henger liksom ikke med sin mor.

Enda jeg er så «kul»,
at da jeg skulle følge min far bort til et skur hvor han kunne røyke,
(og i dag gikk det særdeles sent)
kom en mann på sykkel og datteren hans bak oss og ville forbi.

Jeg oppdaget dem,
og hørte plutselig meg selv si til min far:

«Oj, vi får slippe han der sykkel-duden forbi»

Sykkel-duden?? Hvor kom det fra??

Mannen så litt rart på meg,
og passet på å få med seg datteren sin,
«Kom her du Oda»
forbi hun gamle skrulla med den enda eldre faren.

Vel, digresjon.

Jeg sitter altså alene,
og kikker litt på mine venner, husmødrene.

Og når jeg ser dem drikke vin,
så får jeg så FRYKTELIG lyst på et glass jeg og.

Enda jeg allerede HAR drukket et par ute i solen.

Det er liksom litt UHØFLIG å sitte her og bare SE på at andre drikker og koser seg.
(Men jeg lover å bruke glass!!)

Så nå tar jeg meg et lite glass til,
sammen med husmødrene mine,
i dag fra Jersey, (jeg har sett alle de andre)
og så skåler vi sammen.

Rikmannsdamene og jeg.

Perfekt lørdagsunderholdning!

#husmødre #drikke #vin

2 hendelser på “Skål! Til meg og kjendis-damene.”

  1. Nå lurte jeg på om du på søndagsmårran satt og drakk vin 😀 Men det gjorde du jo ikke 😉 lørdag ja. Morsomt bilde fra stranden med skistrømper og kule briller 🙂 Jakken «vår» er blitt mistet på toget 🙁 Når jeg dro til Tønsberg. Ikke fått den igjen. Sikkert meningen at den nå var oppbrukt og ikke skulle brukes mer av meg 😀 Må finne en mening, for DEN var jeg glad i 🙂

    1. Neeeeei! «Signatur-jakken» mistet på toget? Det går ikke an 🙁 Meeeen, jo, kanskje det er en mening, at du snart finner en ny «signaturjakke» Kanskje…men trist da. Haha, ja tenk om jeg satt her på morrakvisten og drakk vin med damene, knis!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.