Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Depresjon | MinMatgaleVerden

Depresjon depresjon depresjon

I dag har vært en litt kjip dag.
Jeg har hatt fri,
og dagen startet så bra.

Jeg filmet til IGTV,
og den første filmen ble veldig bra.
(Den kommer i morgen)
Mens filmen som er ute i dag,
har jeg ikke fått redigert helt som jeg vil.
Og jeg har prøvd 🙁 🙁

Om det var det som trigget depresjonen vet jeg ikke.
Egentlig har den vel ligget latent en stund,
og jeg merker det når jeg er mye alene.

I dag kjente jeg at jeg egentlig bare ville gå på soverommet og sove.
Hele dagen.
Jeg duppet et par ganger på sofa,
og akkurat den følelsen når du sovner er så deilig.

Jeg hadde ikke lyst å møte folk, ikke lyst å snakke med noen,
hadde bare lyst å gjemme meg bort.

Jeg var sint på meg selv for jeg ikke får til noe som helst.
Fordi jeg lager DUMME video som ikke er redigert skikkelig,
som er amatøraktig og barnslige.

Jeg skrev meg og på Stand Up på Vaskeriet neste tirsdag,
men vurderer å slette kommentaren min,
for jeg har jo ikke orket å øve på det jeg har skrevet,
dessuten står jeg jo bare og leser manus på scenen likevel.

Og denne DUMME bloggen er jo fremdeles middelmådig.

Jeg gikk tur,
og prøvde så godt jeg kunne å unngå å møte andre,
spesielt de med hund i tilfelle jeg måtte snakke med noen.

Jeg hadde overhode ikke lyst å snakke med noen.

Så kjente jeg at jeg skulle klippe gresset utenfor,
sånn at Gubben ble glad når han kom hjem i morgen.
Men tro nå fae¤#%» ikke jeg fikk start på den jæv¤#%»¤# gressklipperen!

En skikkelig dritt-dag egentlig.

Hvorfor jeg skriver dette?

Jo,
for ikke å gå på en skikkelig smell av en depresjon vel?

Jeg tror at om jeg snakker om det,
setter ord på følelsene og skriver om det,
hjelper det meg til å få det ut,
istedenfor å gå i veggen.

Akkurat som Gubben sa det,
når jeg sa at folk trodde jeg var alkoholiker med alle mine boblevideoer.

«Det er når du IKKE legger ut boblevideoer,
og drikker i smug vi skal bli bekymret»

Så få det ut!

Kanskje jeg snart går i skogen en tur med noen naboer,
og skåler for solen og for den jæv%¤#¤%&»# dritt-dagen!

Har du sånne dager??
(Du bør helst svare ja :))

#depresjon

13 hendelser på “Depresjon depresjon depresjon”

 1. uffda,ja her fikk du ut alt,så håper jeg att morgendagen er mye bedre 😉 og jeg sier ja jeg ,noe annet ville være løgn,jeg tror dei fleste av oss har slike dager innimellom,men heldigvis ikke så ofte

 2. Ja! Jeg har absolutt drittdager og dager jeg gruer meg til, – er sånn for alle tror jeg. Frodith skriver så oppmuntrende om akkurat det temaet ikveld, – ta deg en titt innom henne. < 3

 3. Ja, absolutt drittdager innimellom. og å få det ut hjelper. På blogg, til venner, bare få luftet det litt for noen. Få noen andre vinkler på ting. God klem, håper det kjennes bedre snart, fra langt inni der <3

 4. Å ja…noen dager føler jeg meg temmelig håpløs, og at alt går på tverke. Jeg er ikke ORDENTLIG flink til NOE faktisk. Ikke er jeg særlig likandes heller, og de som er dumme nok til å ville ha noe med meg å gjøre…de er det jo nesten synd på! Men…nå varer sånt som regel bare noen timer, og neste dag er alt bedre. Da jeg VIRKELIG var deprimert, så føltes det HELT annerledes, for da var det jo helsvart i lang tid. Jeg trodde aldri at jeg kom til å føle glede igjen. Du har jo en humoristisk undertone her, men det er sikkert litt alvor bak også. Noen dager ER sånne, og da er det best bare å akseptere tilstanden og tasse litt rundt uten å ta de store avgjørelsene om noe som helst. Hadde vi ikke hatt sånne dager i ny og ne, så ville vi jo ikke ha merket kontrasten til de gode dagene! <3

  1. Ja helsvart var det heldigvis ikke, for det høres ikke noe godt ut. Og dagen i dag blir nok mye bedre. Takk for god kommentar <3

 5. føle seg nedfor og i ubalanse og at ting ikkje går helt sin vei er noe alle opplever, også de positive og optimistiske menneskene. Det betyr ikkje at man glir inn i en depresjon for det……det er jo litt heaviere saker -og har du opplevd det vet du det nok best selv.
  Eg sender deg uansett gode tanker og masse klemmeting sånn at du kanskje føler deg litt bedre og at ting glir litt lettere i morgen…..ofte er det sånn at litt søvn gjør susen…man lader batteriene og ser ting i et nytt lys <3 <3

  1. Takk for det, og dagen i dag blir bedre den. Har aldri vært skikkelig deprimert, så ikke en gang DET klarer jeg. (Det var en spøk :)) Takk for fin kommentar <3

 6. Jau, de dagene der er ikke helt ukjente. Men jeg tror vi trenger de! Tenk å surfe rundt på problemfrie dager i uker og måneder og år?? Ikke ha behov for å syte, hyle.. banne? Nei, fy fader for et gørr liv 😛

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.