Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 En drøm uten plan er bare en drøm | MinMatgaleVerden

En drøm uten en plan er bare en drøm!

Sommeren er tiden for å filosofere.

Og egentlig må dette være en skummel tid for alle arbeidsgivere.
For er det ikke litt sånn at vi alle går rundt og tenker, filosoferer, og drømmer om hva man EGENTLIG ville jobbe med??

Og funderer litt på å si opp jobben og kaste seg ut i noe spennende og nytt??

Hvordan ville det for eksempel vært å jobbe på brakke-rigg?
Lage mat til sultne arbeidere, bo der, og så ha fri over en periode.

Og burde jeg bare startet den lille butikken,
med bakeri og second-hand i ett.

Hadde det bare ikke vært så mye papirarbeid og penger som måtte til.

En drøm uten en plan, er bare en drøm.

Den butikken er altså foreløbig bare en drøm!

Hva så med Stand Up?

Skal jeg fortsette med det?
Skal jeg gå på et nytt kurs, selv om det er surstrømmingfestival den helgen og?

Åsane surstrømmingfestival 2017

 

 

Vil jeg klare å slippe meg løs på scenen?
Eller skal jeg kjenne mine begrensinger,
og ikke kaste meg ut i noe som foregår sent på kvelden,
når jeg egentlig skulle ha lagt meg…

Men hvis jeg IKKE fortsetter med Stand Up,
hva skal jeg da gjøre for å få mine «kicks»?

Burde jeg skrevet en bok nå snart??
Men så er det det der at jeg ikke er så tålmodig,
jeg vil bare bli ferdig.

Raske sammen noe og sende det inn!

Akkurat som bildene jeg sendte til modellbyrået i Bergen,
rasket sammen og sendte inn.

Sånn! Ferdig! Send!
La meg bli reklamemodell NÅ!
Har ikke hørt et pip fra dem, for å si det sånn.

Jeg vil bare få det gjort,
og da blir det ofte litt sjossete. Jeg ER nok egentlig ganske sjossete.

Det forplanter seg sikkert når jeg går på scenen og tenker jeg.

Raser gjennom manus for å bli ferdig!

Jeg VIL så mye,
men jeg spriker i alle retninger,
er sjosset i utførelsen,
og ender opp her inne,
på bloggen, som heller aldri når de store høyder.

Nei nå ble jeg deprimert kjenner jeg,
rett før jeg åpner en flaske bobler for å lette på humøret og få lysere filosofering.

Men klokken er bare 08 på morgenen, litt tidlig det.
Mon tro hva Gubben hadde sagt om han våknet av korken som spratt i taket!

Hadde det vært en artig boble-video om jeg åpnet bobler i sengen,
mens Gubben snorket??

Vel, jeg er på hytta, i det filosofiske hjørnet, det skal regne i dag, hvem vet hva dagen vil bringe…

Er du nysgjerrig, så følg meg på Instagram stories,
og neida, det tar ikke av på Instagram heller!

Livet mitt tar ikke av! Jeg letter ikke fra bakken!
Jeg bare sitter her og spiser, spiser og drømmer….

#filosofering

4 hendelser på “En drøm uten en plan er bare en drøm!”

  1. Haha…Nesten som om je sku ha skrevi det sjøl…om meg sjøl…Men…vi tar da NOEN sjanser; Kjersti…Vi PRØVER da i hvertfall – sjøl om vi er «Sjossete» og spriker i alle retninger! Ellers er det veldig sant det der – det nytter ikke bare å drømme, man må ha en plan også. Så gjelder det å akseptere at man er som man er. Jeg må ha en konkret oppgave og et konkret mål å jobbe mot. Akkurat nå har jeg det, og jeg driver på – sjøl om jeg ikke helt vet HVA det fører til…(men jeg vet HVOR det fører hen) – i alle fall i første omgang.

  2. For det første: Det bildet med Bonnie er så tøft. Ser ut som hun er i himmelen på en måte 😀 Veldig spesielt lys 🙂 Så, nummer 2: Bare kos deg med alt du gjør, hvis du trives med tingene trenger det jo ikke å TA AV. Viktigst å trives og kose seg tenker jeg da 🙂 Etterhvert finner du kanskje en «nerve» for EN av tingene og konser på det. Hvis ikke, stå på som du gjør, sjoss i vei, for det er jo din måte kanskje 😀 En butikk med bakeri og secondhand høres topp ut 🙂

  3. Frodith har så mange kloke ord om livet. 🙂 Man trenger ikke å ta av, men heller glede seg over de små tingene som skjer her og nå. I tillegg er det viktig å ha ting å glede seg til, og det er det alltid. Enten det er en tur man skal på eller noe annet gøy man skal gjøre. Om man har lyst til å bytte jobb, så finner man ut av det og satser fullt og helt. Vi som leser bloggen din, setter så pris på den herlige humoren og gode oppskriftene du legger ut. Er jeg litt deppa en dag, så hjelper det alltid å stikke innom deg. <3

    1. Jepp, Frodith er klok, men jeg vil lette bare bittelite ? Jeg må ha noe mer, utfordringer, må kjenne på livet? Tusen takk, blir så glad av å høre at du kan bli i bedre humør av å lese min blogg. Sånt gjør meg ekstra glad ❤️

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.