Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Er det noe jeg ikke vet??? | MinMatgaleVerden

Er det noe jeg ikke vet???

Alle vet jo at Gubben og naboen er gode venner.

At de trives i hverandres selskap.

Men etter å tilfeldig ha zoomet inn på et bilde som nabodamen tok da vi badet, ble vi litt i stuss.

Både nabodamen og jeg.

For hvis du kan ta øynene fra meg i Bikini, og se på de to som kommer der bak, så skjønner du nok hva jeg mener.

Hva i alle dager??

Og var det derfor vi skulle ned og besøke naboene??

Er det noe jeg ikke vet her??

Jeg bare spør??

4 hendelser på “Er det noe jeg ikke vet???”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.