Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Alene hjemme, voldtatt, ranet og drept! | MinMatgaleVerden

Alene hjemme, voldtatt, ranet og drept!

Det er både fordeler og ulemper med å være
alene hjemme!

Så det er jo godt jeg har Bonnie,
når jeg ligger alene om kvelden
og iherdig prøver å høre noen skumle lyder før jeg skal sove.

For da kan jeg tenke at,
«Så lenge Bonnie ikke hører noe, kan jeg være trygg»

Og Bonnie MÅ ligge på rommet med meg,
enda HUN har lyst å ligge på rommet til Guttene.
(Som ikke har lagt hjemme på to uker)

En kveld ga jeg etter og lot henne ligge der.
Da vekket hun meg i 23-tiden med å bjeffe,
hun hørte sikkert en hjort eller kan det ha vært en ugle som skrek.

Og det kan jeg love deg,
det er ikke morsomt å våkne av at Bonnie bjeffer,
midt på natten (i min målestokk)
alene i huset i skogen.

Tenk om det var noen som skulle rane, voldta og drepe meg?

(Ja det er vel stort sett det de gjør?? De som kommer om natten??)

Men i dag kommer guttene hjem,
og i morgen kommer Gubben hjem.

Jeg vet ikke ordet av det før det er aldeles overfylt her,
og jeg begynner å irritere meg på altfor MYE mennesker i huset!

Snart lengter jeg tilbake til tiden da jeg var alene,
og ble voldtatt, drept og ranet på natten!

#aldrifornøyd

2 hendelser på “Alene hjemme, voldtatt, ranet og drept!”

  1. Jammen bra du har lille søte Bonnie 🙂 Tenker hun hadde hamlet opp med de ekle tyvene, voldtektsmenn og drapsmennene. 😀 Og laget et snabla bråk. Men godt du får hjem både gutter og Gubbe. Heller greit å ha noe å irritere seg på enn å være redd natterstid 🙂 klem

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.