Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Avlyst lørdag. | MinMatgaleVerden

Avlyst lørdag.

Jeg skulle ha vært på fest i går.
Og jeg hadde tenkt å kle meg ut.

Laget planer om kul og litt skummel sminke,
tenkte ofre en bluse og rive den halvveis i stykker.

Men så ble festen avlyst.

Det ble ingenting.

Jeg gikk ettermiddagstur på fjellet og nøt noen bobler i solen.

Helt alene.
Helt til solen gikk ned.

Vi spiste biff med bernaise sammen med guttene.

Så litt på skal vi danse, og så ble jeg jo trøtt da.

I dag er det søndag.
Og plutselig, etter litt scroll på facebook ser jeg det.

Det var i dag  vi skulle stille klokken!

Jeg visste godt om det,
og det var jo perfekt å stille klokken etter en fuktig fest.
Sånn at man har en time tilgode etter en festlig natt.

Men etter en hjemmekveld?

Nå er klokken 05.30
Og her sitter jeg. Klar i sofaen. På en søndag.

Dette kommer til å bli en lang dag.

Lang og innholdsrik skal jeg gjøre den!

Eller bare litt kjedelig,
sånn at den blir ekstra lang og fin!

God søndag til deg.

#stilleklokken

4 hendelser på “Avlyst lørdag.”

  1. Ja, jeg synes ikke det var så moro med stilt klokke…eller kanskje jeg synes det…må tenke meg om. Fordi det var noen som nemlig ringte på i går…sånn at den hang seg opp…. sånn at den duret i vei, kl 01:00, uten å slutte overhode…Den holdt på, og holdt på, og holdt på, og ville fortsatt til i dag, og i morgen…om jeg ikke hadde vekket Hr Frodith. (Hørtes ikke så godt på soverommet). Han måtte skru opp hele dørtelefon, og faktisk dra ut en ledning for å få den til å slutte. SÅ var jeg spillvåken og sovnet sent…Og så STILTE DE KLOKKA i tillegg. Men det er jeg litt usikker på om er BRA eller DÅRLIG for meg med søvn… 😀 Sto opp 07: 00, eller var det kanskje 08:00…? He-he. Snart på vei på landet 🙂

    1. Det var jo bra vi stilte klokken da, så du fikk en ekstra time søvn! Men gud så fryktelig da! Bra han fikk skrudd den av! Håper du har hatt det fint på landet

  2. godt det var fint vær i dag da siden lørdagskvelden ble avlyst :=) fint vær til en fin tur med eller uten bobler.
    Jeg liker ikke den skruingen av klokka,blir bare tullet i hode av det,særlig nå når det blir vinterstid,en blir tidlig trøtt på kvelden

    1. Ja det var en nydelig lang søndag 🙂 Jeg synes det er litt koselig å stille klokke, selv om jeg våknet veldig tidlig i dag, og var veeeeeldig kveldstrøtt i går 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.