Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 For en kveld! Og for en fyllesyke! | MinMatgaleVerden

For en kveld! Og for en fyllesyke!

En fantastisk morsom forestilling.

Med fantastiske fine mennesker

Og en heidundranes etterfest

 

Med VELDIG mye bobler.

Litt FOR mye for noen (les: meg)

I dag er jeg helt ærlig skikkelig fyllesyk!

Men som min far pleide å si i sine festlige glansdager.

«Hvorfor kan ingen bare innrømme at de er dårlig dagen derpå?»

Så: Herregud så dårlig jeg har vært i dag!

Jeg har slitt meg en liten tur på fjellet med Bonnie.

Og var på nippet til å måtte sette meg på do midt i skauen!

Det var såvidt jeg klarte å holde meg.

Og det har jeg aldri opplevd før.

Men jeg kom meg heldigvis hjem

Klokken ett var det dugnad hos min mor og far.
Hele familien.
Og jeg hadde selvsagt lovet å lage en brownie å ta med.
Jeg klarte det og,
samt å lage middagen og rydde opp på dugnad.

Men så var det bare å komme seg hjem,
og lage mer mat til kveldens korgfest.

Joda, du leste riktig.
Jeg skal på fest i kveld igjen.

Og aldri har jeg vel hatt MINDRE lyst på bobler enn akkurat nå!

Men jeg gir meg ikke,
og det kommer nok til å bli en festlig kveld i kveld og.

At jeg ble så fryktelig glad at jeg overdrev boble-inntaket i går,
det får jeg skyldt på scene-rus og fine mennesker.
Den komboen gir nemlig en kraftig fyllesyke!

#fest

4 hendelser på “For en kveld! Og for en fyllesyke!”

  1. Gratulerer med en himla bra sceneopplevelse. 😀 De som aldri har opplevd den følelsen som strømmer gjennom kroppen før, under og etter en forestilling, går glipp av noe enormt! Hele kroppen er jo »sørpefull» av følelser! At det blandes med bobler eller annen fludium etterpå? Ja det skulle da pinadø bare mangle! Da er det lov å få en liten baksmell, etter en sånn opptur 🙂 Lykke til i kveld 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.