Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Personlig melding til Gubben. | MinMatgaleVerden

Personlig melding til Gubben.

Han er som kjent bortreist,
Gubben.

Men det gode med det er jo at han har begynt  å lese bloggen min.

Nå kan jeg få formidlet både det gode,
og det,
litt mindre gode,
via bloggen.

Jeg er jo mye bedre til å formulere meg skriftlig.

Og så kan han få tenke litt over tingene,
og antagelig finne ut at jeg har rett i det meste….

Ehrm.

Egentlig er det litt krise at han ER bortreist nå,
han fylte vitterlig opp kjøleskapet før han reiste.
Det ser du jo.

Men så fikk jeg en e-post her i går.
Ja,
for jeg får faktisk e-poster når det kommer nye bobler på markedet!

Noen må ha lagt merke til meg og mine bobler.

Det har nemlig kommet noe nytt!

GLØGG-BOBLER!!

Jeg som ELSKER gløgg,
og bobler.

Jeg kommer antagelig til å ELSKE denne SÅ hardt!

Men er Gubben hjemme og kan gå og kjøpe den til meg??

Neida,
han skal vase rundt oppe i Trøndelag og JOBBE!

Ganske lite gjennomtenkt spør du meg!

Nå må jeg vente helt til NESTE helg før jeg får smakt boblene!
Da kommer han nemlig hjem.

Og NEI,
jeg kan IKKE kjøpe bobler selv!

(Det under her trenger ikke Gubben lese!!)

Det spolerer jo hele sikkerhetsnettet.
For hvis jeg en dag blir avhengig av bobler,
(ja, om jeg ikke allerede er det da..)
så er det jo ikke MIN feil,
hehe, nei du,
JEG har ikke kjøpt bobler,
så det er nok Gubben`s feil det!

Viktige leveregler dette:
Et sikkerhetsnett,
og en Gubben å skylde alt på!

Fy F#»%¤# jeg kommer til å kle disse boblene!!!

#bobler #gløgg

7 hendelser på “Personlig melding til Gubben.”

  1. såg no go ut disse boblene da skal innrømme det ,kanskje jeg også hadde likt disse hi hi,men best å vente på gubben ja det er jeg enige i :=)

  2. De boblene ser fristende ut. Kanskje jeg skal prøve. Det blir nok ikke denne helgen for vi er på vei til Husnes. Hvis de ikke har et pol der da… men det tviler jeg litt på. Så kanskje neste helg – men jeg kan kjøpe de selv siden jeg sjelden drikker bobler 🙂

  3. Dæsken 😀 Boblegløgg også nå… Må bare innrømme at jeg er totalt bobleanalfabet. Jeg må vel jaggu ta en titt mot boblehylla neste gang jeg svinger innom der.. Skjønt vi har jo e intim liten flott sånn butikk 😀 Lykke til 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.