Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 IKKE si det til min mor!! | MinMatgaleVerden

IKKE si det til min mor!!

Av og til irriterer jeg meg over min mor.

Men det jeg har oppdaget,
er at jeg irriterer meg over ting ved henne,
som jeg kjenner igjen hos meg selv!

Som for eksempel at man ikke skal kaste noe som er brukbart.

Min mor kaster ALDRI noe som er brukbart.

Og hvis jeg sier jeg har ryddet og skal kaste noen håndklær,
legger hun ut om hvor smart det er å lage pussekluter av dem,
istedenfor å kaste dem.

«Man har alltid bruk for kluter,
og så kan man jo kaste dem etterpå hvis man vil»

(Som egentlig betyr,
at du BØR vaske dem og bruke dem flere ganger!)

Jeg prøver å argumentere med at jeg ikke har bruk for kluter,
man da ramser hun opp FLERE gode bruksområder!

Så jeg ga håndklærne til Fretex.

Og det var «greit»

Men jeg blir altså irritert,
på det at man ikke skal kaste.
For det er jo RIKTIG det min mor sier,
det er bare så trasig å ha i «systemet»

Jeg har for eksempel to deodorant-sprayer fra Polen.
Jeg synes de lukter alt for sterkt!

Men siden det ikke er noe galt med dem,
så bruker jeg dem likevel!

Samtidig som jeg GLEDER meg til de er tomme!

Og en tørrspray som jeg kjøpte i Praha,
den lukter bare IKKE godt!

Men bruker jeg den likevel?

Ja.

Det er jo ikke noe galt med den…så …

Jeg tenkte nå før innlegget at jeg bare skulle kaste alle tre i bosset!
Og skrive det.

Men så var det noe jeg hørte,
at man ikke bør kaste sprayflasker rett i bosset??

Og da var jeg jo like langt.

Jeg MÅ nesten bare bruke dem opp da.

Så nå lukter jeg sterkt under armene.
(Den er ikke så aller verst når den har kommet på,
men jeg får nesten ikke puste når jeg sprayer den på!)

Og så lukter det gammel klesvask av håret mitt.
Men det er jo bedre enn gammelt hår.

Så får jeg brukt det opp.

Hvis jeg ikke kaster de da…..

Men DET må du ikke si til min mor!!!

4 hendelser på “IKKE si det til min mor!!”

  1. noen ganger må man faktisk bestemme selv.
    Mamsen din kom fra en tid da man spart på alt og ikkje handlet på salg hele tiden som vi gjør i dag

    Burde man handle mer som varer og som man ikkje kaster? jada…men liker du ikkje noe og så tvinge deg til å bruke det bare for det……litt teit.sier jo til Universet at du ikkje er verdig den successen du vil ha 😀 just saying

  2. Ha-ha, jeg ser Lin skriver du må bestemme selv, og ikke høre bare på din mor. Men jeg kan jo bare skrive under på at du ER som din mor 😀 Innunder huden, hi-hi. For ikke nok med at DU ikke vil kaste ting, men jammen meg ville du pushe MEG til å ikke kaste det ene og andre i Polen også 😀 He-he…Og JEG har også en mor som din, men jeg ble litt sløv på de området likevel… Men søsteren min derimot, er mer som deg. Jeg må le, og synes du har en herlig selvinnsikt og selvironi 😀 Klemmer <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.