Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Jeg dropper ettertanken og GLEDER meg til PAKKENE! | MinMatgaleVerden

Jeg dropper ettertanken og GLEDER meg til PAKKENE!

God Jul.

Jeg har det med å bli litt kjerringa mot strømmen.
Og er det noe jeg er lei av nå,
så er det den evinnelig ettertanken alle maser om!

Nå skal vi tenke, føle og være glad i hverandre.

Det orker jeg bare ikke, for da MÅ jeg være motsatt!

Drit i ettertanken,
GLED deg til PAKKENE!

Det er mitt motto for julen 2018!

Og det betyr ikke at jeg ikke er glad i menneskene rundt meg!

(Bare vent til du ser hva mitt nyttårsforsett er!)

Men jeg vil takke!
Takk til hver og en av dere som leser min blogg,
som tar del i søte og salte smaksopplevelser.
Som blir med meg på ferden,
tar del i min hverdag,
opplever mine gleder og sorger,
og ikke minst,
alle mine tabber, flauser og pinlige hendelser.

Fjorårets julepyntedag-bilde.

Årets familiebilde kommer litt sent i år.

Ha en boblende fin julekveld.

#jul2018

7 hendelser på “Jeg dropper ettertanken og GLEDER meg til PAKKENE!”

  1. Jeg blir litt tankefull hver jul jeg, ikke fordi det er jul tror jeg, mest fordi det snart er et nytt år…Går gjennom mye i hodet. Og det er litt greit, for jeg tenker ikke så mye til vanlig egentlig 😀 Selv om det hørtes veldig rart ut… Men jeg gleder meg også masse til pakkene. I år gleder jeg meg mest til de jeg har gitt bort, og aller mest den søsteren min skal få 😀 God jul min venn, gleder meg til vi skal på tur igjen 🙂 Klemmer <3

  2. Det er vel viktig med litt «ettertanke» innimellom hele året – ikke bare til jul. Da skal vi liksom være så «Snille» og tenke på alle! Jeg er ikke så opptatt av pakker mer, men det er koselig både og gi og å få! Takk til deg for mange latterkuler i året som har gått! Du er ikke redd for å by på deg sjøl og flausene dine! Jeg har også lyst til å prøve meg på stand-up! Har tenkt å melde meg på kurs og abonnererer på varsler fra «Latter» vedrørende dette! Kanskje 2019 blir året da jeg skriver om min første (og siste?)stand-up-opptreden! Blir svett bare av tanken! GOD JUL til deg og dine. Synes nesten at jeg KJENNER han Gubben din litt! 😉

    1. Ja kjør på med Stand Up! Det er en opplevelse, lærerikt og godt for mestring. Det tror jeg du kommer til å like! Og takk til deg og, for herlige historier 😀 Du har en herlig måte å formidle livet på 🙂 Haha, ja Gubben er vel lett å kjenne etter hvert 😀 Fortsatt god Jul <3

  3. En riktig GOD JUL til deg også! ??? Takk for alle de herlige innleggene du har på bloggen din, – både oppskrifter og alt du byr på av deg selv.? Mye gøy som lyser opp hverdagen.? Ikke alltid jeg kommenterer, men leser nesten hver dag.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.