Alltid gøy med litt nytt i julen,
og disse Bounty-kulene var enkle å lage,
og veldig gode.
Oppskriften fant jeg hos KK.no
Bounty kuler
50 g smør
0,5 dl melis
0,5 dl lys sirup
2 dl kremfløte
200g kokos
200g melkesjokolade
1-2 ss delfiafett
Rør sammen smør, melis, sirup og kremfløte,
kok opp og la småkoke i ca 5-7 minutter til blandingen får konsistensen til sirup,
uten å bli brent. Rør jevnlig, massen skal være gul og tykne såvidt.
Sett i kjøleskap og avkjøl helt. Trill kuler og sett i kjøleskap (frys om du har dårlig tid)
Smelt sjokolade og delfiafett over vannbad.
Dypp de iskalde kulene i sjokoladen og sett på matpapir.
Avkjøl og legg i boks. Oppbevares kaldt.
Sikker på de er kjempegode, siden det er DU som har laget dem <3 klem <3