Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Kåper og Jakker 2018 | MinMatgaleVerden

Kåper og Jakker 2018

Jeg har reist litt i 2018,
og jeg har shoppet ganske greit i 2018 og!

Spesielt ser jeg at kåper har vært min greie.
Kåper og jakker har virkelig gjort sitt inntog her i Bakkely! I 2018

Det startet med denne rosa saken her fra Gdansk.
Myk og enkel i snittet.

Mens den semskede sennepsgule jakken nesten ikke er blitt brukt.
Den myke kåpen fra Sara har jeg derimot brukt MYE.
Og den enkle strikkejakken fra New Yorker er også flittig i bruk
Det samme er, i samme stoff fra samme butikk
Men i en helt spesiell farge, denne strikkejakken.
«Teddy»jakken er blitt litt glemt,
i virvaret av alle mine jakker og kåper.
Jeg må rett og slett begynne å gå mer ut!
Sånn at jeg får brukt jakkene og kåpene mer.
Men slapp av, husk på at jeg er av sorten som aldri kaster noe,
så disse jakkene skal jeg ha i 100 år.
Er de litt ute på dato, så blir de retro før du vet ordet av det!


Men at jeg har nok jakker og kåper nå kan vi vel konstatere.

2019 bør altså bli året for….tja…sko, eller hatter?

Har du shoppet mye i 2018?
Og planlegger du store innkjøp til garderoben i 2019?

Kåper og jakker 2018

#jakker #kåper #garderobe

6 hendelser på “Kåper og Jakker 2018”

  1. Her var det mange fine jakker,plass til oppheng har du også.Har kjøpt et par stk jeg også men det er mer tradisjonelle,en regnmåler og en ny dunjakke som ble julegave fra min mann

  2. eg driver og kutter ned på forbruk og på innhold i garderobe og du går andre veien. Eg orker ikkje ha så mye tøy hengende når eg går med de samme tingene hele tiden alikevel. Så finenr eg nye favoritter og de gamle blir glemt. Noen ganger når man finner dem igjen blir man glad, andre ganger er det mer hva i alle dager tenkte eg..så nei eg skal kutte enda mer ned på garedroben i 2019 og ikkje gå til innkjøp av hatter, sko og eller yttertøy for det har eg mer enn nok av , nytt undertøy muligens 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.