Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 2018 var lite utviklende. I 2019 skal jeg begynne å røyke. | MinMatgaleVerden

2018 var lite utviklende. I 2019 skal jeg begynne å røyke.

Ja?
Finnes det noe mer retro
enn å begynne å røyke igjen da??
Tror ikke det nei!

Det er tid for oppsummering.

Og altså,
2018 var ikke mye å skryte  av.

Jeg startet så fint med StandUp på slutten av 2017,
og så feidet jeg ut og SLUTTET i 2018!

Jeg kom SIST i årets Parodi Grand Prix.
HELT SIST ja!

Jeg har ikke fått noe ny jobb i 2018,
samme gamle jobben, og ingen utvikling å spore der.

2018 altså! PØH!

Så i 2019 skal jeg:

Begynne med StandUp igjen, har meldt min interesse til dugnad,
og skal melde meg på Stand-Up-kurset som skal være i mars.

Skal VINNE Parodi Grand Prix, sammen med brødrene mine.

Finne en spennende jobb.
Få permisjon fra nåværende jobb og prøve noe helt nytt.
Lære noe nytt, jeg MÅ lære noe nytt!

 

Og så skal jeg være så RETRO,
at jeg begynner å røyke!

Drikkingen min er på et fint nivå,
så den kan få være som den er!

Sånn skal mitt 2019 bli.

Har du hatt et bra 2018?
Eller skal 2019 bli bedre??

8 hendelser på “2018 var lite utviklende. I 2019 skal jeg begynne å røyke.”

  1. Ønsker deg et strålende nytt år i 2019, og håper det blir så spennende at du ikke behøver å begynne å røyke! ???
    Her har heller ikke 2018 vært mye å skryte av, mer i retning av ganske så dårlig, men da får vi håpe at 2019 blir desto bedre.

  2. Så kreativ du er Kjersti tviler jeg ikke på at du finner noe spennede å jobbe med. Men røyking??? he he he. Godt nytt år kjære deg, gleder meg å møte deg i 2019. Klem

  3. Kjekt å prøve noe nytt,du får det nok til,men røyke nei lov meg att du bare tuller,sett deg heller noen mål om du e fjellturer.godt nytt år da

  4. 2019 skal helt klart bli bedre. En del drit som jeg ikke gidder å ha i 2018. og en del ting jeg har lyst å gjøre i 2019. Ja, til flere turer, mer fotoshoot og annet fjas. Jeg gleder meg til 2019 jeg, men skal IKKE begynne å røyke. Men muligens trene litt. Skal satse litt på Sats igjen. Må ha litt kropp som ikke «knekker» for den minste ting 😀 Godt nytt år min venn, vi fikk jammen litt fart på vennskapet vårt i 2018 da, gleder meg til mer i 2019 🙂 Klemmer masse og gleder meg til du setter snuten hitover 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.