Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Stakkars Gubben?? Eller stakkars MEG?? | MinMatgaleVerden

Stakkars Gubben?? Eller stakkars MEG??

Gubben var syk i romjulen,
forkjølet og feber.
Det var synd på Gubben.
Klart det,
å være syk i juleferien er noe dritt!

Jeg måtte jobbe to dager,
og så klart, komme hjem og lage mat,
samt gå på tur med Bonnie.
(Den turen med Bonnie var forresten selvpåført og i høy grad nødvendig,
etter overdrevent høyt inntak av mat og drikke i julen!)

Det ble nyttår, og Gubben var fremdeles ikke i form.
Guttene var og forkjølet med feber.
Jeg måtte jobbe 1 nyttårsdag,
og kom hjem til et kjøkken
som så like jævlig ut som da jeg dro på jobb.

Men middag ble det, og Bonnie fikk tur.
Gubben var det om mulig enda mer synd på,
siden han måtte reise på jobb 2 januar.

Nå er han reist,
og jeg tenker.
Hvem er det egentlig synd på nå??

Er det Gubben som jobber og sover.

Eller er det MEG,
som sitter igjen her hjemme,
med et føkkings juletre som ber med skjev stjerne om å få forlate den varme stua.

Som må pakke ned hele den idiotiske julen.

For julen er noe jeg ELSKER,
hele november og desember,
men i januar, når at gammelt RÆL skal pakkes bort.
Da er jeg møkka lei hele julen!

Og jeg kjenner at jeg er møkka lei av at det år etter år bare er MEG
som må pakke opp og pakke ned julepynt.

Det er bare å hoppe i det. Få det gjort.

Men bare så det er sagt.

Det er MEG det er synd på nå,
ikke Gubben!

Hrmpfh!

12 hendelser på “Stakkars Gubben?? Eller stakkars MEG??”

  1. Nei det er ikke enkelt 🙂 Vi beholder jula til 10 januar. som regel . Venter til Juletreet spretter 😀 ,, holdt på å si »så kan det spasere ut selv». Men det er jo ikke sant 🙂 Får vel legge igjen et par bæreposer med sympati her inne 🙂 Så tar jeg ikke noe parti 🙂 Men du får jaggu meg sagt det på en herlig måte 😀 Lykke til 🙂

    1. Haha, nei enkelt er det ikke 🙂 Takk for sympatien, det hjelper. Selv om jeg aner at du synes litt synd på Gubben og 😀 😀 Takk, og Lykke til med juletreet 🙂

  2. måtte dra på smilebånde nå :=) hadde venta til helgen jeg før jeg tok ut treet,ja bare for å teste gubben om han tok tak i det uoppfordret hi hi .Jeg vil ha treet til 13 dag jul,her i huset må jeg tviholde på treet for min mann vil helst ha det ut før det kommer inn og han plukker det mer enn villig vekk ned om jeg ympter frempå :=)

  3. Veldig enig. Stakkars deg! Jeg har ikke pakket bort det føkkings rælet ennå. Mitt vesle juletre står her fortsatt, med stjerna på skakke…Men…jeg har ingen Gubbe det er «synd på» i alle fall! 😉

  4. Stakkars deg ja..hehe..Rydda vekk jula her i går..deilig å ha det litt vanlig igjen nå 🙂 Fint med dager som stadig blir lysere 🙂 Ha en fin kveld 🙂 Klem <3

  5. Vi pynter til jul på lille julaften, og treet står til 20. dag jul og enda litt til… Synes det er trist når det kastes ut.

    1. Alltid trist når jula er over synes jeg og. 🙂 Og jeg liker best tiden FØR julaften, og romjulen. Men heldigvis går det da etterpå mot vår 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.