Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Gamle minner og en begravelse. | MinMatgaleVerden

Gamle minner og en begravelse.

Jeg var i begravelse i går,
til han i den mørke genseren på bildet.
Naboen min, Gunnaren,
som også er i familie, og har vokst opp med min mor.

Han andre på bilde er faktisk også naboen min.

I går da jeg skulle gå en kveldstur med Bonnie,
og gikk forbi det mørke huset til naboen,
forandret jeg retning og gikk opp til min mor.

Hun fant frem et glass vin og gamle album,
og så ble vi sittende og se på gamle bilder,
og min mor fortalte historier.
Ikke bare av naboen.

Men også av min mor i konfirmasjonskjolen.
Dette var en «taft» kjole.
Taft var nemlig VELDIG populært og akkurat kommet da min mor skulle konfirmeres.

Min mor til venstre.
Ungdomstiden var fin her inne i Selvik. Og det var ofte is på vannet.
De var da ganske så smart kledd, disse ungdommene.
Fetter og kusiner, Gunnar  i midten foran. Min mor i midten bak.
Min tante bak til høyre.
Min mor og min tante var først tremenninger,
så kom det to brødre nordifra, og de ble i tillegg svigerinner.
Min mor var enebarn.
Og vokste opp i huset her hvor jeg bor.
Med min morfar og min mormor.

Det er fint å se på gamle bilder,
og høre historier fra gamle dager.

Og det er viktig å gjøre det,
for plutselig er det for sent.

4 hendelser på “Gamle minner og en begravelse.”

  1. Kjempeviktig med sånne stunder. Man må ta vare på hverandre mens man kan. Og sånne stunder er så koselige også, lære noe nytt om det som var 🙂 Tenk så forandret det er . Ja mamma hadde også taft-kjoler 🙂 Du vet et par bilder er på skakke? Jeg bare ville si fra 🙂 Klem og god fredag min venn <3

    1. Ja de ble litt på skjeiva da jeg tok dem, og tenkte det var greit, for jeg likte så godt den borden rundt kantene på de ekstra gamle bildene. Og så er jeg litt lat da vet du, og orker ikke redigere alle 🙂 Veldig koselig med sånne stunder. Og ja, taft var HOT på den tiden 🙂 klem<3 og god helg til deg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.