Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Min plan for å gå ned 5 kilo! | MinMatgaleVerden

Min plan for å gå ned 5 kilo!

Husker du de 5 kiloene som

Smakk smakk smakk

Klasket seg på kroppen min i høst,
da det var sykepleierstreik hos oss, og jeg ble permittert?

Jeg vurderer å saksøke sykepleierforbundet
for urettmessig påføring av fett!

Mulig jeg kan saksøke jula i samme slengen!

Problemet mitt er at jeg blir sittende i sofaen,
og kose meg med mat, snop og et glass vin.

-Jeg klarer ikke stoppe!

Jeg må med andre ord få «rævva» opp av sofa!

Min plan!

I dag skal jeg på Vaskeriet for å se Stand Up.
Jeg bestilte billetter til teater i morgen. 
Kim F. på DNS

Og billetter til Ricks neste tirsdag.
Stand Up med Sigrid Bonde Tusvik.
Samt onsdag i neste uke, skal jeg på Litteraturhuset:
Seriøst morsomt! 

Min plan for å miste noen kilo,
er altså å komme meg ut om kveldene.

La oss håpe det virker,
så jeg slipper den saksøkingsbiten!

Har du problemer med julekilo?
Eller permitteringskilo?

Har du en plan?

13 hendelser på “Min plan for å gå ned 5 kilo!”

 1. Har hatt planer lenge ?Sliter litt med gjennomføringsdelen ?Lurt å komme seg ut, hvis man ikke fyker rett på restaurant eller noe annet kalorigreier DER ? Ha en fin dag ?

 2. samme problem her,4 kilo snek seg på i desember måned,min plan er å kutte ut alt av snop hver dag,og minst 1 spasertur for dag,er godt i gang med et par dager i minus når det kommer til spaserturen,men det er gyldig fravær av tur for vi har familiebesøk og har planlagt begravelse.Nå er det bisettelse på pappa i ettermiddag ,så er det hverdager igjen fra i morgen og da har jeg ingen unskyldninger før kneopperasjonen :=) men den timen har jeg ikke fått ennå

  1. Ja det blir ofte sånn, for desember er så koselig 🙂 Du er flink som klarer slutte med snop da. Håper dere får en fin stund i dag <3

 3. Det er viktig å komme seg opp av sofaen og ut sies det, og det skal du jo, så da er mye gjort.?? Her burde det også ned noen kilo, og planer har jeg men er litt usikker på gjennomføringen, – din metode hørtes mye morsommere ut. Ha en fin tirsdag!

 4. Jeg har generelt problemer med KILOENE .. uten grunn. Eller jeg jobber jo ikke lengre, men naver. Kanskje jeg kan søke erstatning fra NAV? Beveger meg mye, og føler at jeg ikke stapper så mye inn i kjeften heller. Men NOE må det jo være, hvis ikke så hadde jeg jo ikke sett ut som dette … Kanskje det bare er ALDERSTILLEGG, eller ARVELIG …

  1. Huff,nei alderstillegg MÅ det ikke være! DET må vi ikke SNAKKE HØYT om en gang! Men arvelig, da er det i hvert fall noen andres feil, og ja, noen er der alltid å saksøke for sånne ekstra kilo 🙂

 5. nope motsatt problem. Holder eg kjeft og hoster litt så raser kiloene av. Og er et sabla slit å få dem på igjen.
  Eg er glad i mat , litt mindre glad i bobler og vin , eller øl for den sags skyld. Men husker eg skrev opp for en ernæringsfysiolog hva eg spiser gjennom en uke og hun sa at om eg var ærlig kunne hun ikkje forstå at eg ikkje klarte legge på meg. Eg må få i meg MER fett og MER proteiner for å legge på meg enn folk flest, det er ganske vanskelig spør du meg. Og da på toppen når annehver instapost er at du er likspiser fordi du spiser kjøtt og annehver blogg og podcast fordømmer deg opp og ned for samme grunn føler eg at det er vanskelig å fortelle folk at eg ikkje kan spise en åker med brokkoli for å få samme proteinkilde som når eg spiser animalsk protein. Eller at eg må drikke en halv flaske med oliveolje for å få i meg det eg får fra smør og fløte og ost.
  Mitt mål for i år er at eg aksepterer alle og støtter deres valg og at eg skal slutte å bli guiltrippet fordi min kropp ikkje oppfører seg som *alle andres* i motsetning til deg gikk eg ned i julen fordi eg ikkje klarte spise nok fordi pinnekjøttet var ikkje godt og vi hadde samme på Nyttårsaften. Dvs det en var fantastisk,men vi har alltid to ulike..et røykt og et urøykt….det med røykesmak søg.
  Nå er forsettet mitt å bli frisk siden eg startet året med å bli syk, så nå kjenner eg at bhen er slikk slækk og trusene likeså….så ny runde med tvansgforing når eg blir frisk igjen-ulike issues, alikevel like mye styr spør du meg

 6. Etter et fall i fjor har jeg ikke klart å være like aktiv som jeg pleier å være, så her har det nok også festet seg noen ekstra kilo her og der. Hvor mange har jeg ikke turt å finne ut ? For å prøve å rette på det har jeg pakket bort alt som går under begrepet godis, og begynt et sunnere liv.

  Høres ut som du har en plan også, men hvis den skal funke så bør du ikke kose deg for mye når du er ute, hihi ?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.