Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Lærdom, vennskap, sykehus og det perfekte antrekket! | MinMatgaleVerden

Lærdom, vennskap, sykehus og det perfekte antrekket!

Jeg liker at det skjer noe.
Spesielt nå etter jul har jeg kjent på behovet for å suge til meg mer lærdom.

Heldigvis er det opp til meg selv å «fylle på»
Og samtidig som jeg farter hit og dit,
har jeg i hvert fall mistet 1 kg på veien.
Det var jo og litt av poenget!

Lærdom fikk jeg i går fra kurset i Eteriske oljer.

Jeg drakk vann med sitronolje.
Kjente effekten av peppermynteolje. Perfekt for tette neser.
Ble omfavnet av duft-diffuseren`s dufter.
Har lyst å bruke eteriske oljer i rengjøring.
Gleder meg til å «pimpe opp» spenolen min med appelsin-olje.
Og til å ta en oregano-kur, for å rense ut litt av julen som fremdeles ligger og slagger i kroppen min.

For ja, jeg har selvsagt kjøpt starter-kit,
og ja, jeg vil og bli selger og representant for dette merke,
for det var virkelig bra.
Vi fikk med en olje-roller som jeg snuser på i ett sett.

Jeg har vært på klubb med barndomsvenninnene mine.
Vi fikk gullpenger,
og var på vaskekurs med OMO. (Se i bakgrunnen på bilde)
Neida, vi spiste bakt potet med masse digg tilbehør,
jeg ble sjalu på det nye kjøkkenet og gangen til min venninne,
vi feiret med litt bobler,
og vi LO, og vi LO!

Jeg har funnet et nytt antrekk i garderoben som jeg er svært fornøyd med.
Det hele startet med hårbåndet fra Indiska,
genseren fra Ebay som loer veldig, men som er SÅ myk,
buksen fra Krakow som jeg bare har brukt i begravelser,
men som egentlig er veldig fin, og supergod å gå i.

Bench-støvlettene fra Praha og skinnvesken fra HM, samt
Skisokkene fra gamledager, funnet på loftet hos min mor.
Disse klærne har jeg fartet rundt i denne helgen,
og følt meg som en superstar!

Kall meg forfengelig,
men det gjør noe med kropp, holdning og fremtreden,
når klærne kjennes perfekt!

Jeg tilbrakte lørdagsettermiddagen på sykehuset,
der min far har klippekort for tiden.
En antibiotika-kur for lungebetennelse var siste dag på i går,
så da startet han like godt en ny, denne gangen for urinveisinfeksjon.
Og det er ikke godt, for en gammel kropp.
Det er i hvert fall sikkert.

Søndagen er helt tom.
Og det kjennes godt.

Uken som kommer har nemlig litt i erme den og.

Tirsdag får vi besøk av en kjendiskokk på jobb!
Og jeg skal på standup og se Sigrid Bonde Tusvik
Henne skal jeg og se på onsdag, sammen med Knut Nærum på Litteraturhuset.
Onsdag kommer Gubben hjem.

Livet leker!

Leker DITT liv med deg??

6 hendelser på “Lærdom, vennskap, sykehus og det perfekte antrekket!”

  1. Jepp, leker litt her også 🙂 Nå blir det gode dager framover, og har hatt en strålende helg så langt 🙂 Var i Spikersuppa og danset «isdans» i går, samtidig med fotoshoot, og indisk mat på fredag med Åshild. Det ser ut som en super helg hos deg også 🙂 Kos deg videre <3 klem

  2. se det ja,jeg har brukt doterra eteriske oljer i over et år nå,yngste datter mi selger :=)jeg sliter med IBS og etter att jeg begynte å rulle på magen digiezen har magen min oppført seg fint,ruller hver morgen,nå før jul begynte jeg i tillegg med basilikum olje som jeg blander med cocosolje ,dette smører jeg på binyrene,altså nedert på korsryggen,det skal også rense ut avfall i krioppen :=) i difuseren har jeg villappelsinolje og on guard herlig,en blir glad av den duften som sprer seg i rommet :=) et par dråper sitronolje i toalettskåla om noen har lagt igjen en ubehagelig duft er også helt toppers,neste gang du går inn på baderommet dufter det middelhav og sitron hi hi ,lykke til med dine oljer :=)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.