Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Været. JA! Været!!! | MinMatgaleVerden

Været. JA! Været!!!

Jeg har hatt det så fint i vinter,
men i går snudde det.

For DA kom snøen!

Og snø er fint det.

Snø er helt nydelig!

Så lenge jeg ikke må på jobb og kjøre bil!

I går gikk jeg,
når Guttene bruker 40 minutter på å få opp sin bil,
og det fremdeles laver ned,
da prøver jeg ikke en gang!

Tok noen kilometer for juleflesket!

Når jeg kom hjem fra jobb i går,
skrapet jeg resten av bakken og kjørte bilen opp.

For det snør fremdeles!

Men likevel.

Jeg HATER å kjøre når det er snø!

Dessuten skal jeg til byen i dag,
OG i morgen.

Da er det ikke lenge før den bilen er tom for strøm!

Så da bærer det ned bakken igjen.

Mon tro om jeg kommer opp igjen.

Og hvorfor i HEL%%»#¤»%¤#%&!
er ikke Gubben hjemme når det snør!!

Han kommer på onsdag,
men gudene vet om JEG har strøm nok til å hente han!

4 hendelser på “Været. JA! Været!!!”

  1. Hoff og hoff ..her lå utfordringene på rekke og rad 🙂 Her »lukta» det både EL bil og dekk kjemisk renska for pigg… Så har jeg skjønt at huset er plassert i en ende av en diger bakke… Håper virkelig det ordner seg på ett eller anna vis 🙂

    1. ?? Bakken er ikke SÅ diger dom jeg sikkert får den til å fremstå ? men svinger gjør d vanskelig. Nå er det 3+ og bart i sporene , så ikke så dramatisk mer ??

  2. Det forsvinner heldigvis fort, hvis ikke kunne du jo kastet deg på nye tolkninger i utfordringen ? Strevsom vinter. Snømåking slipper jeg unna ?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.