Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Liker vi egentlig å klage? | MinMatgaleVerden

Liker vi egentlig å klage?

Hvordan bruker du energien din?

Hva bruker du energien din på?

Det er fort gjort å henge seg opp i detaljer.

Lage store diskusjoner og blåse situasjoner ut av proporsjoner!

(DEN setningen var jeg fornøyd med gitt!)

Henge seg opp i trivielle daglige utfordringer.

Skape misnøye,
påpeke ovenfor andre hvor forferdelig ting er,
spre dårlig stemning.

Tenk om all den energien kunne vært brukt på glede.

På å finne de fine tingene i hverdagen.
Spre de gode tankene og skape god stemning.

Og det sier jeg?

Som sitter her og irriterer meg over mennesker som irriterer seg!

Som sprer dårlig stemning
samtidig som jeg klager over andres dårlige stemning.

Er det sånn da?

At vi egentlig LIKER å klage?

Liker vi dårlig stemning og misnøye?

Livet og mennesker er ikke til å bli klok på.

Ikke en gang seg selv kan man forstå.

2 hendelser på “Liker vi egentlig å klage?”

  1. Helt enig med deg! Tror vi liker det litt 😀 Jeg mener selv jeg gjør begge deler. Jeg kan være med å spre godstemning så det HOLDER innimellom. Og så sutrer jeg litt innimellom også. VI er vel sånn alle mann i større eller mindre grad 😀 Klemmer <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.