Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Min Matgale Verden skal ha kurs! | MinMatgaleVerden

Min Matgale Verden skal ha kurs!

Til helgen skal Min Matgale Verden
være en del av et gratis introduksjonskurs i Eteriske oljer.

Nå er det ikke lenge siden jeg entret oljenes magiske univers,
men jeg er helt hekta på denne velduftende verden.

Mitt bidrag på kurset blir å fortelle om hvordan oljene kan brukes i mat,
som smaksforsterker,
og jeg skal så klart ha med smaksprøver til dem som kommer.

Blant annet disse herlighetene her
Det er fremdeles 5 plasser igjen på kurset,
som holdes i Bergen sentrum,
og det er som sagt helt gratis.

Har du lyst å bli med så meld deg på her:

Gratis introdusjonskurs Eteriske oljer fra doTERRA

I dag vakler jeg mellom å dra til byen,
gå på Vaskeriet og se Stand Up,
eller ta en tur på sykehjemmet i dag og.

Det jeg VET jeg skal,
er trening etter jobb, på jobb.

Vi er så heldig at en av idrettspedagogene har trening for ansatte en gang i uken.
Og den treningen altså,
jeg hadde så vanvittig gangsperr i magen sist uke,
at jeg gruet meg for å nyse,
for det var så vondt!

Og da VET du det funker!!

Kjapt og effektivt med fine kolleger.

Så får dagen gi meg svaret på hva jeg skal gjøre i ettermiddag.

Har du store planer for tirsdagen?

5 hendelser på “Min Matgale Verden skal ha kurs!”

  1. skulle gjerne vært på kurset,men blir litt langt å reise,ja ja ,jeg får sette på min defuser og nyte golukten som kommer.
    I dag blir en rolig dag for min del,strikke litt på genseren min,i går hadde jeg så vondt i kneet ,så jeg belaster den nok for fort etter opperasjonen,bedre å skynde seg litt roligere :=)kanskje jeg skal trene litt inne,i morgen skal jeg begynne trening hos fysioterapaut,da blir det nok fast noen uker framover.
    Jobber også med kiloane som la seg på i julen,har nå blitt kvitt 4 av dem :=) jeg går for et godtefritt å i år,er det eneste som hjelper meg med å kutte kilo.
    Ha en fin dag uansett hva du velger,men besøk pappaen din,det vil du ha glede av resten av ditt liv

    1. Takk for godt råd. Jeg gikk på besøk til han. Det er sannelig ikke lett å kvitte seg med kilo når man har operert kne. Men været innbyr nå heller ikke til de store fjellturene, så egentlig en fin tid å gjøre det på. Fysio høres bra ut, det hjelper nok. Ja den diffuseren altså, jeg bruker min hver dag. 🙂

  2. Jeg har gjort null og niks etter jobb. Var hjemme nærmere 18. Mye å gjøre på jobb. Men ikke så verst dag i dag 🙂 Spent på hva du gjorde 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.