Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Middelaldrende dame med briller i døren på Ricks! | MinMatgaleVerden

Middelaldrende dame med briller i døren på Ricks!

Jeg må bite det i meg.

Overvinne forfengeligheten.

Og finne frem mine peneste briller!

For i dag skal jeg være «dørvakt!»

Nå lurer du vel på hvorfor dørvakten absolutt skal ha briller på.
Er det påkrevd på Ricks?
Eller skal jeg, i mangel av kjønn, høyde og muskelmasse,
erverve respekt med et par briller?

Og når ble egentlig middelaldrende damer med briller respektert?

«Her skal vi inn.
Nei, ikkje bry deg med hon der skrullete
gamle kjerringen som sitter der.
Hon har sikkert bare gått feil fra heimen!»

Men jeg skal stå i døren.
På Ricks i kveld og i morgen.
Det er min dugnad for Stand Up Bergen.

Og for å kunne se forhåndsbestilte billetter,
samt ta betaling på iZettle,
må jeg ta på briller, om og om igjen.

Som den gamle nærsynte damen jeg er!

Så skal du på Ricks i dag og se stand up i dag eller i morgen,
ja da kommer du ikke forbi denne damen her uten å betale!!
#standup

5 hendelser på “Middelaldrende dame med briller i døren på Ricks!”

  1. Er jo søt med briller da ♥
    Selv sliter jeg også med sånt brillegreier nå, men å komme meg til optiker, det er et langt steg. Så her går det i billigbriller, både minusbriller og plussbriller. Får holde på sånt en stund tenker jeg 🙂

    Dørvakt er en viktig jobb, masse lykke til ♥

  2. He-he, du ser myyyyyye finere ut på det øverste enn det siste 😉 Så du kan trygt ha litt briller, men jeg dropper dem jo hvis jeg kan jeg også 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.