Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Da legger jeg Stand-up`en på hylla gitt! | MinMatgaleVerden

Da legger jeg Stand-up`en på hylla gitt!

Har du kjent på følelsen av å være malplassert?

Den har jeg kjent på i to dager.

Og enda så fornedrende det er å si,
så sier jeg det:

«DETTE er jeg for gammel til!»

Jeg er for gammel til å jobbe dugnad for komikere som er et halvt århundre yngre enn meg.

Og jeg passer ikke inn.

Enda så fine folk noen av dem er,
kjenner jeg jo at jeg ikke hører hjemme der.

På Ricks. På Stand Up.

Jeg kunne gjerne fortsatt på Vaskeriet,
for der er stemningen blant komikerne en annen.

Men jeg passet jo aldri helt inn der heller.
Selv om jeg følte meg som en ungdom etter å ha stått på scenen.

Skal du komme videre er veien å gå Ricks.
Og jeg kjente virkelig på at jeg var malplassert der disse to dagene.
Dørjobben gikk fint.

Men jeg orker faktisk ikke hilse på mennesker jeg har hilst på
og truffet flere ganger før,

fordi de ikke husker hvem jeg er.

Og jeg gidder ikke å bli behandlet som en «nobody»,
når jeg jobber dugnad,
eller å le av morsomheter som

«Hvem må hun suge for å få lader til Izettle»

For jeg er ingen nobody!

Jeg er faktisk lokalkjendis i Åsane!

GLEM ikke at jeg ble MISS ÅSABU i 2012!!

Energien min skal brukes på nye prosjekt.

For det er noe med det og,
alderen altså,
tro det eller ei,
men jeg har ikke ubegrenset energi.

Jeg må bruke energien min på noe som bærer frukter.
Og det er ikke Stand Up,
enda så gøy jeg har hatt det,
enda så mange fine mennesker jeg har møtt.

Og jada, plutselig kan jeg gjøre det igjen,
men i dag, her og nå,
har jeg lagt ballen død.

I dag skal jeg gjøre noe annet spennende.

Jeg skal på «Afternoon tea»

Midt på dagen, med bobler!

Jeg gleder meg!

6 hendelser på “Da legger jeg Stand-up`en på hylla gitt!”

  1. Kos deg med Afternoon Tea du, det har jeg vært på en gang også 🙂 Koselig. Man skal jo føle seg VEL med det man gjør. Ikke føle seg DUM, det kan jo ikke være poenget. Jeg tenker at man kanskje har litt forskjellig humor i forskjellige aldre også. Jeg så det på laget til Karidansen også, han som kjørte «ungdomshumoren», som visstnok var kjent og greier, og han var ELDRE han altså, men han kjørte på ungdomshumoren. Jeg synes ikke han var så veldig morsom egentlig. Og da tenker jeg det burde vært scener for «oss» også. Det er ikke BEDRE å være ung. Godt å føle seg litt ung, det er jeg enig i, men jaggu meg er det mye som er bedre i vår aldre også. Tryggheten og den mer «finurlige» humoren 🙂 Hvis du får lyst igjen senere, så kjør på. Lag din egen scene da vel, for folk du kjenner og andre. Da kommer JEG og står også ;-D Klemmer <3

  2. fruensvilje

    kan være kjekt å utforke nye ting,så da ønsker jeg deg lykke til med nye og spennende valg når du ikke skal stå stand up

  3. Kanskje vi kan lage en standupscene for voksne damer? Jeg er ikke så glad i den slemmeste «gjøre narr av humoren» – eller den mest grisete praten. Jeg har «stått» to ganger nå. Det kan godt hende at jeg prøver meg igjen, men noen standup-komiker blir det nok trolig ikke av meg heller. Det tror jeg ikke i hvert fall ikke nå. Jeg trives på scenen, men vet ikke om det er denne sjangeren som passer meg. En erfaring er det i alle fall! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.