Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Jeg må bli mer smoooooth… | MinMatgaleVerden

Jeg må bli mer smoooooth…

Jeg hadde kurs i Eteriske oljer i går.
Det første der jeg hadde undervisningen selv.
Men heldigvis,
med en kunnskapsrik Maria på sidelinjen.

Jeg har fremdeles mye å lære,
og jeg må forsøke å få bli mer smoooth i min fremførelse.

Det er litt rart,
for jeg føler meg så klar,
tenker at dette kommer til å gå fint.
Jeg elsker jo disse oljene,
det kommer til gå av seg selv.

Men det blir ikke alltid sånn
når det kommer til stykket.

For det første hadde jeg ikke brillene på plass,
og jeg kom jo ikke lenger en halvveis ned i første side på notatene,
før jeg ikke kunne lese mine egne notater!

Det ble så klart bare morsomt det.
Men ikke smoooth.

Og så var det overgangen mellom oljene.

Meg:

«Jah!
Det var den!
Og så skal vi over på neste!
Det er appelsin!»

Det er jo OVERHODE ikke smooth!

Men det kommer,
det MÅ komme!
For jeg elsker virkelig disse oljene!
Jeg elsker hva de gjør med kroppen min,
og effekten de har på hjernen min.

Og når man elsker noe så hardt,
vil man lære det bort til flere,
for at de skal oppleve det jeg opplever.

Og en dag,
en dag blir jeg like smoooth og flink som Maria 😀
Min mentor!

Ps! Vil du ha oppskrifter på mat med eteriske oljer,
finner du det under kategorier : Oppskrifter med eteriske oljer.
Vil du gå på kurs? : Se øverst på siden, mer informasjon der.

5 hendelser på “Jeg må bli mer smoooooth…”

  1. Det er sikkert det at man liksom må være litt «formell» også som gjør det sånn? Hvis ikke kunne du jo bare ha boblet over om hvor mye du elsket dem, og hvorfor 🙂 Da ville kanskje overgangene gått av seg selv, men kanskje ikke formelt nok? 🙂 klemmer og fin dag <3

    1. Ja, du har rett, jeg må bli tryggere på meg selv, og med litt mer bakgrunnsinformasjon blir jeg nok det. Men da må jeg lese meg opp, og jeg er jo litt lat jeg da 🙂

  2. nåja ,jeg tenker du greier deg bra eg ::=)men et spørsmål har jeg og det er tuhja,kan du gi meg råd for hva og hvordan den skal brukes ? jeg har bestilt oregano og fikk en thuja i tillegg som jeg ikke hvet hva jeg skal bruke til

    1. Den er fin å bruke til å vaske med, spesielt på tre. Jeg har tenkt å lage en spray å prøve den på badet, siden vi har sølvkre der. Denne er nemlig veldig bra mot alle slags insekt. Så til sommeren kan vi bruke den ute og teste den mot mygg 🙂 Ellers er den bra på huden for irritert hud 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.