Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Boblene er tilbake. | MinMatgaleVerden

Boblene er tilbake.

Det er deilig å kjenne livet komme tilbake.

Nå høres det jo ut som at jeg har hatt en nær døden opplevelse.

Det var vel å overdrive,
men å ikke kjenne livsglede.
Ikke føle bobler i kroppen.

Det var trist.

(Har du ikke fått det med deg,
kan du lese «Jeg vil bare hjem og gråte litt»
og «Jeg hev etter pusten og følte jeg ikke fikk luft!«)

For det har jeg ofte og jevnlig,
og det må jeg ha!

Det er så klart derfor jeg drikker så mye bobler.
For å opprettholde boblingen 😀

Nå bobler det når jeg tenker på brødet jeg har satt på heving.

Det bobler når jeg husker at jeg skal på doTERRA spring tour tirsdag.

Når jeg tenker på fremtidige prosjekt,
på matkursene jeg har planer om å holde.

Og de to nye oljekursene som jeg skal ha.
(23 mars og 2 april, se her for mer info)

Samtidig vokter jeg meg vel for å gi for mye gass.
Så jeg lar tirsdagen, som er ukens fridag,
ha nok med ettermiddagsaktivitetene sine.

Og presser ikke inn, som jeg først tenkte,
en tur til Knarvik med min mor.

Det får bli neste uke,
når jeg har bedre tid.

Det er godt å kjenne livsglede.

Det må være fryktelig tungt å være deprimert over lang tid.

Og med det sagt!
Kan noen vennligst slå av kuldegradene
og spa vekk snøen utenfor?
-7 og snø! Dummeste jeg har vært med på!

8 hendelser på “Boblene er tilbake.”

  1. godt å høre att du er i bedre form,for min del gikk det veldig opp og ned etter att min pappa forlot oss i julen,men livet går videre og det kommer en ny vår :=) enige med deg att denne snøen som kom nå kan forsvinne like fort,heldigvis 2+ her nå i går var det 7- ,håoer du får en koselig søndag ,bare gjøre det DU ønsker,goklem :=)

  2. Godt å passe på å ha noen luftehull/pauser innimellom når man har fri. Tror det er viktig jeg. Å ikke brenne for mye heller. Bare gjøre sånn akkurat passe, så man koser seg med det 🙂 Jeg håper du har hatt en kos dag med mye baking 🙂 Her har det vært supert vær i dag, kaldt ,men varmt ;-D Og jeg tok noen kule bilder alene i dag, med selvutløseren, legge ut senere i kveld. God klem <3

  3. Hæ… Har du så mye snø! Her snødde det også, men det smeltet når det nådde bakken. Og 7 kuldegrader kan jeg nesten ikke huske at vi har hatt. Tenk at været er så ulikt på to ulike sider av byen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.