Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Jeg er blitt hun jeg ikke vil være…. | MinMatgaleVerden

Jeg er blitt hun jeg ikke vil være….

Later du ofte som?

Later som at alt er fint.
At livet er bra og humøret på topp?

Mens du inni deg er sint, sur, og ganske forbanna på alt og alle??

Bare at det ikke må komme ut.
For utvendig skal vi speile hverandre, blende inn, være som de andre.

Og jeg VIL jo ikke være sur.
VIL jo ikke være den sutrete meggen.

Men av og til tyter hun ut igjennom porene på huden.

Og den siste tiden har hun «tøte» ut så det holder.

Jeg har blitt hun sure.

Og det må jeg gjøre noe med.

For henne har jeg ikke lyst å være!

Og det er bare en person som kan gjøre en forandring der,
nemlig surfitta selv!

4 hendelser på “Jeg er blitt hun jeg ikke vil være….”

  1. Å ja da, har vært der selv. Jeg fant ut at den fineste måten å komme ut av det sure på, var å gjøre noe fint for andre. Plutselig hadde tankemønsteret snudd og jeg smilte! Klem fra meg:)

  2. Natheless sitt tips funker på det meste. Om jeg er deppa, så prøver jeg å tenke på noen andre enn meg selv. For å få fokuset vekk så klart, men også for å gjøre noen andre glad, som smitter tilbake på en selv. Og om man er sur, så funker det samme, helt sikkert 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.