Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Gubben har reist! | MinMatgaleVerden

Gubben har reist!

Gubben har reist.
IGJEN!

Og selv om jeg er av typen som trives godt alene,
synes jeg de går litt VEL fort disse hjemkomstene hans.

Han kom natt til fredag,
jeg var så klart for lengst sovnet.

Jeg gikk på jobb før han våknet.
Og når jeg kom hjem fra jobb var han ute hos naboen.

Da tok jeg Bonnie med og gikk på besøk til min mor.

Men du verden så deilig det var på fredagskvelden,
når Gubben var hjemme og i full gang med å lage en nydelig middag til meg.

Nå er helgen over, og Gubben har akkurat reist,
før jeg sto opp.

Og her finnes en feil.

For når Gubben reiser igjen,
FØR jeg rekker å bli lei av han,
DA er det noe som er galt.

Sånn er livet akkurat nå.

Men helt riktig er det ikke.

4 hendelser på “Gubben har reist!”

  1. jeg hadde det slik da barna våre ble født,mannen kom hjem torsdagskvelden og reiste mandag morgen,hadde jo mer tid hjemme enn din mann har,men jeg hadde 3 små barn og det var ikke like lett hver dag,hvorfor jobber ikke mannen din inn fredagen ? da kunne han hatt langhelg når han først var hjemme

    1. Ikke lett det med 3 små barn nei. Er ikke helt system og turnus, de jobber når det er arbeid, og plutselig er det stopp. 🙂

  2. Nei det er ikke lett. Det har vært noen reisedøgn her også 🙂 Men som jeg sa til min kjære for mange år siden, det blir intet gjensyn uten avskjeder. Men som du sier,, langt fra alle ganger det kjentes rett ut 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.