Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Når kreativiteten blomstrer. | MinMatgaleVerden

Når kreativiteten blomstrer.

De beste dagene er når jeg kjenner kreativiteten blomstre.

Når jeg kan dra ut øreproppene på tur,
når ingen podcast kan overgå min egen boblende energi og kreativitet.

Jeg har fri i dag.
I går etter jobb bakte jeg de nydeligste rundstykker og brød,
jeg vasket både klær og bad,
laget en utsøkt middag med kylling og ellers det jeg hadde i skapet.

Meldte meg på Landsmøte i Noregs Ungdomslag,
og bestilte fly til Oslo.
Avtalte med fineste Frodith,
for jeg drar ikke bare på Landsmøte,
innimellom skal jeg ha tid til sosialt samvær og.

Nå skal jeg snart hente min mor.
Vi skal på besøk til en venninne og tidligere nabo.

Og så skal vi sånn omtrent hundreogtjue ærend før og etter.

Det baller liksom på seg.

Men jeg har energi,
jeg gleder meg,
jeg nyter å ha fri,
og har allerede vært på fjellet med Bonnie,
nesten planlagt en tur til Dusseldorf i hodet,
og kreert en ny topping på tebrødkaken,
samtidig som samme tebrødkake hevet.

Hvordan har du det med din kreativitet?

Ha en fin onsdag, hvor enn du er i livet, og hva du enn gjør 🙂

5 hendelser på “Når kreativiteten blomstrer.”

  1. God morgen Kjersti ? Beundrer din kreativitet. Eg er veldig kreativ inni hodet, men berre en brøkdel kjem ut og blir realisert ? Sånn er det med en saken ? Ønsker deg en fin dag ?

  2. Moooornings Kjersti 😀 Jaaaa slike dager hvor det bobler inni hodet er de aller, aller beste! Jeg elsker slike dager og jeg kjenner at alt begynner å våkne og komme tilbake nå, skikkelig, skikkelig digg 😀 Får så lyst til alt på en gang, har en dullion ting jeg vil gjøre og bare deilige herlige ting <3 Lykke til med toppinga og alt fineste deg, stooor god klæm <3

  3. Elsker å være kreativ. Det er det beste!! Da har jeg det også helt topp 🙂 Har ikke MYE tid nå om dagen, litt for travelt på jobben. Men det kommer når jeg har tid. Hva skal du i Dusseldorf?? 😀 Jeg gleder meg sånn til du kommer!! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.