Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 En ekstra time i døgnet for oss på 40+!! | MinMatgaleVerden

En ekstra time i døgnet for oss på 40+!!

Det blir enda en reprise,
for denne timen vi «mistet» i natt, minnet meg om den ekstra timen vi over 40 burde fått!
Innlegget har vært publisert i Åsane Tidende og kan leses illustrert HER

Gi meg tiden tilbake

Tid er relativt. Det kan jeg skrive under på, og dette viser seg veldig når alderen kommer sigende.

Tiden er nemlig ikke den samme som den var. Tiden har forandret seg, og da mener jeg ikke forandret seg som i at vi sparer tid på å slippe å vente mens kassettbåndet spoles tilbake til begynnelsen, eller tiden vi får av å slippe å vente mens dreieskiven på telefonen siger tilbake etter at man ringer noen som har flere 8 og 9`ere i telefonnummeret sitt.
Nei, jeg snakker om tiden vi mister, vi som blir eldre. Og da mener jeg ikke eldre som i pensjonister. Pensjonister har da vitterlig hele dagen til sin rådighet. Men endatil klager de ofte på at det er så travelt å være pensjonist! Kan du forstå det?
Nei, jeg snakker om tiden som forsvinner etter fylte 40+. For ting tar plutselig lengre tid nå enn de gjorde før. Og jeg mener det burde innføres et slags alderstillegg, noe som gir oss i minimum en time mer i døgnet etter fylte 40 år! Sånn at vi holder tritt med resten av verden!

Ta nå lufteturen med hunden. Før gikk jeg direkte opp den bratte stigningen mot fjellet uten å stoppe. Nå, etter at jeg et par ganger har stått på toppen med lungene ut av munnen, flåsende og stønnende med dødsangst dunkende i hele kroppen, stopper jeg et par ganger og trekker pusten på veien. Og det er jo ikke MEG det er noe galt med her, det er jo bare alderen!

Som da Gubben hang på båtripen og ikke kom seg opp i båten, mens han flåset ut : Old peolpe, old peolpe, til den albanske båtføreren. Det var jo ikke HAN det var noe galt med, det var jo bare den alderen han plutselig hadde fått!

Nå vet jeg ikke akkurat om Gubben ønsker seg DEN opplevelsen tilbake.

Men den ekstra tiden det nå tar for meg å gå på tur med hunden, den vil jeg faktisk ha tilbake!

Det samme gjelder tiden det tar meg å forstå tekniske ting på pc og internett. Jeg skriver blogg, nå skal jeg skifte bloggportal og har kjøpt eget domene: Minmatgaleverden.no

Det er så flott!

Men er du klar over hvor lang tid jeg brukte på å gjøre dette? Det gikk mange dager! Samt noen konsultasjoner med min eldre, og mer teknisk begavet bror. Og enda har jeg ikke fått alt til! Likevel vil jeg skylde dette på alder. For før fylte 40 tok jeg tekniske forandringer og nyheter mye kjappere. Det tar lengre tid nå. Veldig mye lengre tid! Og den tiden vil jeg også ha tilbake.

Søvn er en annen ting, for jeg sover vitterlig mer nå enn da jeg var i 20-30 årene. Jeg er nesten blitt besatt av å få mine tilmålte timer på puten.
Jeg behøver mer tid i sengen for å opprettholde mitt fremdeles nokså ungdommelige utseende.
Og det er jo ikke min feil.

Også maten. Maten som etter 40+ er blitt en veldig viktig del av livet mitt. Det skal være sunt, det skal være hjemmelaget, og det skal smake guddommelig! Det er viktig at mat smaker guddommelig, men da tar det også lengre tid! Tid jeg vil ha tilbake!

Om man nå legger sammen dette, og gir 15 minutter for respektive turgåing, teknisk innsikt, søvn og mat, får man til sammen 1 time. Som er det jeg mener vi på 40+ burde få ekstra i døgnet, for å holde tritt med resten av verden.

1 time mer i døgnet! En menneskerett for oss mellom 40 og 67!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.