Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 De NEKTET meg å si i fra! | MinMatgaleVerden

De NEKTET meg å si i fra!

Har du kjent på den følelsen,
at du VET noe,
VET svaret,
men blir NEKTET å si noe!

For jeg lå på rygg,
med to par hender på munnen min.

Og de NEKTET meg å fortelle sannheten!

Utrolig ubehagelig følelse det der.

Og det skjedde meg i går.
Jo!
Helt sant.
Dette jeg skal fortelle nå,
skjedde meg i går.

Jeg måtte til byen i går.
Til tannlegen.

Null hull, men litt slitasje,
så litt oppbygging måtte til.

Og når jeg lå der med to par hender inni munnen min,
snakket de på radio om russen og rulling.

Akkurat når reportasjen var ferdig sa tannlegen:

«Rulling??
Hva er det?
Er det et nytt ord?»

Tannlegesekretæren svarte:

«Rulling? Nei jeg hørte ikke etter.
Var det noe om russ?
Det ordet har jeg aldri hørt før,
jeg vet ikke hva det betyr»

Tannlegen:

«Nei det er sikkert et nytt ord,
de lager alltid så mange nye ord.
Kanskje det har med rus å gjøre ja,
sikkert rus-relatert,
det var noe med unge mennesker»

Tannlegesekretæren

«Ja jeg aner virkelig ikke hva de snakket om»

Og der lå jeg!

Og boblet av lyst til å fortelle hva ordet rulling betydde.

Jeg visste det jo!!

Men jeg hadde fire hender og en lampe med blått lys i munnen min,
så jeg fikk ikke frem et ord!

Noe så fortvilende!

Høre de snakke frem og tilbake og rote seg langt ut på viddene.

Når jeg VISSTE hva rulling var!!

10 minutter etterpå,
når jeg endelig fikk satt meg opp og skylt ut,
kunne jeg bryte ut:

«Rulling er når du får sitte på med en russebuss!!!»

Så nå vet tannlegen min hva rulling betyr!

Og jeg fikk vite
at eteriske oljer ikke er mer skadelig enn vanlig drikke,
som appelsinjus, for tennene mine.

Så vi lærte litt i går,
både tannlegen og jeg!

10 hendelser på “De NEKTET meg å si i fra!”

  1. godt med 0 hull,det er like godt hver gang :=) prate når tannlege har hendene sine i munnen er ikke lett nei,selv med slange inni munnen kan min tannlege finne på å spørre meg spørsmål,slå den da hvem kan svare på spørsmål med munnen full :=)

  2. Null hull her også igår!!!! Herlig det da, men så dumt å sitter der i tannlegestolen og ikke kunne si ifra. Jammen var det godt du fikk fortalt dem etterpå! 🙂 Nyt dagen!

  3. Hehe..kan kjenne igjen følelsen av å ikke får sagt det man vet..godt du fikk fortalt det før du dro hjem da..:)Null hull er alltid best, lenge siden sist jeg hadde hull nå..og savner det ikke.. 🙂 Klem og fin kveld til deg <3

  4. Fysj, dårlig gjort, å prate så fælt når du ligger med munnen full av alt mulig 😀 Og når man VIL være med 😀 He-he. Jeg har vært syk i dag, på jobb. Sovet 3 timer på ettermiddagen her.. Litt bedre nå 🙂 Klemmer <3

  5. Grattis med null hull 😊 Jeg må innrømme at leste med stor iver nedover innlegget, for jeg vill gjerne vite hva Rulling var. Viste ikke hva et var jeg heller 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.