Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Mitt ønske til min bryllupsdag! | MinMatgaleVerden

Mitt ønske til min bryllupsdag!

Og så sitter jeg her.

Med skjegget i postkassen,
bil-og scooterløs langt inne i en dal!

Og akkurat som du tenkte.

ALT er Gubben sin feil!

For det første kom han HJEM igjen fra Rørvik.
Han skulle plutselig jobbe i BERGEN.
Og dermed forsvant bilen min!

Ikke nok med det,
han maste på Guttene,
om at det var på høy tid å selge scooterne!

Og så gjorde de det!!

På et par dager liksom.

Så her sitter jeg.

Og jeg har hverken bil eller scooter!

Det kan være kronglete det,
når jeg skal på jobb og så i møte med kultursjefer,
som jeg skal i dag.

Heldigvis har vi snart bryllupsdag!

Jeg ønsker meg scooter i bryllupsgave!

Og får jeg ikke det,
ja da altså….

Da vet jeg ikke hva jeg gjør!

#Gubbenbørlevere…..

8 hendelser på “Mitt ønske til min bryllupsdag!”

  1. Ja, da blir det vel ikke noe bryllupsdag? Hvis du ikke får scooter?? Brylluosfeiring avlyst og skilsmisse på menyen? 😀 TULLER! (med Bergensk tonefall) 🙂 Ha en fin dag <3 Jeg er fortsatt i senga her 🙂 klemmer

  2. Såklart må du få scooter, kanskje en kalle gul tilogmed 🙂 Ha en super dag mens du venter på den scooteren 🙂 <3 klemme

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.