Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Nå skal jeg ta igjen! | MinMatgaleVerden

Nå skal jeg ta igjen!

I dag skal jeg ta igjen.
I dag skal dere få tilbake.
Endelig er det min tur!

Nå høres jeg ut som ei gammal surfitte.

Det var ikke meningen.

Å høres gammel og bitter ut altså.
Det å være bitter er en felle vi må passe oss for.
For å bli bitterfitte når man har passert 40,
DET går rett og slett ut over utseende!

Du blir dradd og sliten i ansiktet,
med sterk sinnarynke og sur munn.

Visste du forresten at dersom du har planer om å utføre et «face-lift» i voksen framtid,
så bør du unngå altfor mye peeling og herjing med huden.
Den kan nemlig bli for TYNN til å kunne utføre et «face-lift»

Just saying!

Nå tok dette innlegget en helt annen vei enn planlagt.
Hvor var jeg.
Jo,
jeg skal ta igjen!

Hvert år har jeg sittet her,
fredagen før påske,
og kastet opp i munnen av alle som BRØLTE ut på FB  om at de tok påskeferie.

For hvert år har jeg enten jobbet påskeuken, eller påskehelgen.

Men i år dere.
I år tar jeg påskeferie.
I DAG!!

Jeg skal ikke på jobb før 2 påskedag.
Og det er OVER en uke til!!

Så GOD PÅSKE!!

Påsken starter i dag kl 16!!

Jeg satt og tenkte på om det var våren så gjorde meg så boblende glad,
men jeg skjønner nå at det antagelig har en god del med denne påskeferien å gjøre.

Du verden som jeg gleder meg.

Møte med kultursjefen.

Og forresten,
nå ble det møte i går avlyst,
så før jobb i dag,
skal jeg i møte med kultursjefen.

Nå vet jeg ikke hva det gjelder.
Men jeg tenker det er viktig å få med,
at JEG skal i møte med kultursjefen.

Kanskje han endelig vil ha meg til å kjøre på scooter
gjennom Åsane Senter i brudekjolen,
med

Miss Åsabu 2012 over brystet?

Du verden så spennende livet kan være!

10 hendelser på “Nå skal jeg ta igjen!”

 1. Hva skal du gjøre i påsken da? 🙂 Hytta eller? Med kultursjefen kanskje? 😀 Så deilig med ferie.Jeg skal jobbe mandag t o m onsdag,men så er det fri. Har planer 🙂 klemmer <3

 2. det høres utrolig godt ut,en hel uke med ferie for deg,ja da har du tid til litt av hvert da :=) og møte med kultursjefen,ja han ser nok hvor flink du er til å stille opp på alt innen kultur der du bor ,spennende :=)
  Jeg får besøk av min søster i morgen hun og mannen blir hos oss til neste lørdag,gleder meg,nå skal vi først starte ,med urnenedsettelse på vår får som gikk bort nyttårsdag,det er fort gjort for sermonien hadde vi da han gikk bort :=) planen vår er å få til litt fjelltur ja og så skal jeg på mr da,men da blir gjestane mine med meg :=)ha en fin dag da

  1. Fjelltur høres fint ut da, og urnenedsettelse blir nok en fin avslutning. Godt å få sånt ferdig. Herlig med familiepåske, blir litt det her og på hytta. God påske.

 3. Jøje, ja her er det ikke noen skavanker med vokabularet, eller.. ehhh… ? 😛 Men hipper og hurraaer for at du endelig har fri i Påska 😀 Og møte med kultursjefen altså.. spennende. Det skal jeg har rett etter påske faktisk, pluss en masse andre kulturelle personer. 😀 Masse lykke til både med møtet, og de påskete krumspring du måtte finne på. 🙂 Riktig God Påske 🙂

 4. Takk for hyggelig møte!
  Beklager at det ikke ble scooterkjøring,
  men det kan jo bli gøy med det andre vi diskuterte. 😉
  God Påske!

 5. Så deilig med påskeferie! Jeg har det jeg også nå. I morgen drar jeg på en ukes tur til Danmark, og det gleder jeg meg til (selv om været ser ut til å bli litt bedre her hjemme). Ferie er deilig, og jeg har pakket ned et par flasker med bobler så vi har til å begynne med. Søndag er det helligdag i Danmark også, så maten vi planla og kjøpe da ser det ut til at vi må vente med. Men knekkebrød og bobler…det blir bra det 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.