Notice: Funksjonen _load_textdomain_just_in_time ble kalt feil. Innlasting av oversettelser for tekstdomenet astra ble utløst for tidlig. Dette er vanligvis en inikasjon på at noe kode i utvidelsen eller temaet kjører for tidlig. Oversettelser bør lastes inn med knaggen init eller senere. Se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 6.7.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6114 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php:6114) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 630 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php:6114) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 638 Perfekt Påskefrokost. | MinMatgaleVerden

Perfekt Påskefrokost.

Har du planer for påskefrokosten?
Tips!
Egg og bacon – alt-i-ett !

Gjør alt klart, og server hele familien samtidig.

Frokost skal være godt i påsken.


Egg og Baconfrokost.

6 personer

200 g bacon i biter
8 egg
2 dl melk
litt salt
nykvernet pepper
6-7 skiver formloff, delt diagonalt
Olje til pensling

Stek bacon, pisk egg, melk, salt og pepper


Finn frem ildfaste porsjonsformer, smør dem, gjerne med resten av baconfettet.
Bland halvparten av det stekte bacon i eggeblandingen.
Fordel loffbitene i formene.
Hell eggeblandingen i skålene,(6 stk)strø over resten av baconet.
Smør tuppene på loffen som stikker opp med olje.

Stek formene i varm ovn, 180* 15-18 minutter, til eggestanden har stivnet.
(Mine stekte minst i 25 minutter)

Server!

Veldig enkel, og veldig god frokost!

#frokost #tips #altiett #egg #bacon #oppskrift

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.