Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Jeg klarte det igjen! | MinMatgaleVerden

Jeg klarte det igjen!

Det er en fin dag.

Jeg skal ut og fly.

Norwegian heldigvis.

Selv om det første jeg så da jeg ankom Flesland var et SAS fly som fløy avgårde.

Jeg dummet meg i sikkerhetskontrollen. Helt utrolig, men Joda.

Jeg klarte det igjen!

Det kommer nok et innlegg om det.

Men nå drar jeg.

Og snart er to rødhåra kreative tvillingsjeler sammen igjen.

Min beste venn i Oslo og jeg!

gudene vet hva vi finner på denne gangen.

2 hendelser på “Jeg klarte det igjen!”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.