Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Hvilke sko valgte jeg? Og hvor lunsjet vi? | MinMatgaleVerden

Hvilke sko valgte jeg? Og hvor lunsjet vi?

I går var jeg på byen og lunsjet med min venninne.

Og før man drar på lunsj,
er det viktig å shoppe litt.

Jeg trengte nye sko.
Noen av disse «nymotens» joggesko med høye såler.

Sånn at de passer til buksen fra Oslo,
for den er litt lang i bena.
Dessuten liker jeg å være litt høyere.

Men jeg hadde problemer med å velge sko.

For skulle jeg ta de gule, eller var de lyserosa,
som kom til å matche scooteren bedre?
Hva med de med leopardmønster?
Eller skulle jeg gå for de saftsuppe og beige-fargede?
De var jo litt mer vår…

Utvalget var altså bra, og jeg behøvde hjelp.

Da er det godt å ha en venninne,
og ikke bare en flink butikkselger.

Du tenkte sikkert jeg kom til å kjøpe de gule,
men nei, etter flere gangs  prøving,
ble vi enige alle tre, min venninne, butikkselgeren og jeg.

Vi gikk for leopard!

Lurer litt på hva Gubben kommer til å mene om det…

Men jeg har antrekket for kvelden klart i hode.
For i kveld skal jeg på blåtur.

Så får vi se om det blir like bra når jeg har fått det på…

Vi testet ut Starbucks til lunsj i går,
og det var slett ikke dumt sted det.
Med veldig god kaffe.

Og så avsluttet vi med å handle litt «spesial-mat»

Vi har nemlig en felles hobby der, min venninne og jeg,
vi elsker å handle mat!

Bildet kan inneholde: 2 personer, personer smiler, folk som står, barn, utendørs og nærbilde

På ettermiddagen skiftet Gubben til sommerdekk

Og jeg feiret begivenheten med en flaske Cremant!

Åpningen av flasken kan du se på Min Matgale Verden på FB

6 hendelser på “Hvilke sko valgte jeg? Og hvor lunsjet vi?”

  1. leopard ja,det var et godt valg,kjøpte foresten en leopardtopp jeg også på mandag,har en gammel leopartjakke hengande,mange år siden den var prøvd,kanskje jeg skal prøve den,for eg skjønner att leopard er tingen hi hi ,kjekt att du koste deg

  2. Ser dyreprint over alt for tiden, så de skoene var jo midt i blinken ♥ Du blir totalt smashing flott, det er hevet over enhver tvil 🙂

  3. Sikkert lurt med litt høye sko til den buksa ja 🙂 Og jeg ser du har gule skjorten på også 🙂 Klærne får bein å gå på når vi er i nærheten 😀 Lenge siden jeg har hatt noe med dyreprint. Jeg hadde panter-stretchbukser da jeg var 17, de elsket jeg. Svart panter. 🙂 God klem <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.