Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Hurra for deg som fyller ditt år! | MinMatgaleVerden

Hurra for deg som fyller ditt år!

Og i dag har Bonnie bursdag!

Bonnie er 9 år i dag, 10 juli.

Og det har vært 9 helt vidunderlige år.
Helt fra jeg reiste med båten til Stavanger og hentet henne.
Når hun var så liten at hun lå på brystet mitt veien hjem.

Ikke at hun ble så himla stor.
Hun ble akkurat perfekt!

Og en nytelse å ha med i bilen på tur,
hun er nemlig perfekt «Travel-size»

Bonnie er en frisk og aktiv hund.
Min trofaste følgesvenn på fjellet.

Like flink å posere som sin mor 😀

Hun som ligger i vinduet og logrer helt vilt hver gang jeg kommer hjem.

Hun som står opp når jeg står opp,
blir med på badet,
følger meg i mine rutiner,
har sine rutiner innbarket i mine.

Vi lever i en symbiose, Bonnie og jeg.

Jeg elsker henne så hardt!

Og hun elsker meg like hardt tilbake!

Gratulerer med dagen Bonnie!

10 hendelser på “Hurra for deg som fyller ditt år!”

  1. Åh, fine Bonnie! ♥️ Hipp hurra og gratulerer med dagen til henne! 🇳🇴 Klem fra meg 🤗

      1. Tusen takk! 😘 Gleder meg til å prøve! 👍 Hils så mye til Frodith, – håper hun fikk sove greit på turen over fjellet.😊

  2. Rakk vel å legge ut en bursdagshilsen på fjesboka 😀 Men en god ting tåler å bli gjentatt 😀 Gratulerer så masse til Bonnie, og husk nå på å ta vare på de rottene som er på vei over fjellet til dere 😀 Lykke til og kos dere masse 😀

    1. Tuuusen takk, hun(d) er helt overveldet over alle gratulasjoner, og har solt seg i glansen hele dagen. Hehe, best å holde henne litt unna de rottene, for hun vil så gjerne «filleriste» dem litt 😀 😀 Takk takk gleder oss 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.