Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Vi reiser avgårde. | MinMatgaleVerden

Vi reiser avgårde.

Klar for avreise her nå.
Min mor og jeg.

Vi skal på tur til Rosendal.
Med båt!

Overnatte på hotell,
og spise lunsj på Baroniet….

Det er våre foreløbige planer.

Hvem vet hva som kan skje?

Eller hva vi kommer til å oppleve i Rosendal?

JEG har ikke vært der før.
Min mor har,
og den gang tok hun bilde av min far inne i et hult tre,
det treet må vi så klart oppspore,
sånn at vi kan få tatt et nytt bilde,
denne gangen med min mor inne i treet.

Vi har pakket sekken,
snart går bussen som tar oss til båten.

Og så er vi på vei,
mot ukjent farvann og fremmede rom….

Spennende.

2 hendelser på “Vi reiser avgårde.”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.