Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Treet i Rosendal, i nåtid, og fortid. | MinMatgaleVerden

Treet i Rosendal, i nåtid, og fortid.

Baroniet, rosehagen, og treet til min mor og min far.
Vi pratet mye om min far når vi gikk der i Rosehagen,
og rundt i hagen på Baroniet.
Det falt seg vel naturlig,
siden vi akkurat hadde funnet treet.

Og det er så gøy å høre om gamledager,
om hvordan det var når min far kom til Bergen,
hva han og brødrene gjorde,
hvor han jobbet, hvor de bodde, når han fikk sertifikat og bil.
Hvordan søsteren møtte sin mann,
en spennende historie jeg ikke hadde hørt.
Små godt gjemte minner,
som strømmer ut av min mor mens vi rusler rundt på Baroniet.

Gull verdt.

Her får du se treet,
for 23 år siden.

Og i nåtid.

 

Vi glemte at min mor egentlig skulle turnet litt der i treet,
og fått ene foten ut bak 🙂 Sånn som min far.

Rosene i rosehagen var i følge min mor mye penere denne gang, enn for 23 år siden.
Da var de der på forsommmeren, og blomstene var knapt sprunget ut.
Nå sto rosene i full flor, fremdeles med masse knopper.
Tivoli-rosen var min favoritt.
Den gule ja.
Det var en fin stund vi hadde i Baroni-hagen.
Helt alene, kun noen gartnere så vi på vår vei.
Så fikk det våge seg at vi ikke fikk gå inn og se.

Den beste opplevelsen hadde vi uansett sammen,
mens vi ruslet rundt i hagen.
Takk for en fin tur.

8 hendelser på “Treet i Rosendal, i nåtid, og fortid.”

  1. Koselig at du og moren din hadde det fint på tur sammen..og fin måte å minnes pappaen din på 🙂 Ser både spennende og vakkert ut der… Klem <3

  2. heldige du som kan oppleve en slik fin tur ilag med din mor,vi var nerme baroniet vi også sist uke men hadde ikke tid til å svinge innom,kjørte gjennom Åsane i Bergen også,da tenkte jeg på deg ,men veien var lang til Sandnes så vi kunne ikke oppsøke deg

  3. Så fint å dra på tur med henne, og få høre minner du kanskje ellers ikke hadde fått høre. <3 Viktig å dele ting mens man ennå har muligheten, for en dag er det for seint. Koselig å se at hun er så sprek!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.