Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 «Besøk fra andre siden.» | MinMatgaleVerden

«Besøk fra andre siden.»

Nå skal jeg fortelle deg noe som er litt spesielt,
som de fleste ikke tror på,
og avfeier som humbug.

Og det skjønner jeg godt!
For det finnes MYE humbug av denne sorten.
Som for eksempel penis-avtrykk i vagina!

Så fint Durex!
Spark oss tilbake til gamledager,

hvor kvinner skal være jomfru,
mens menn kan pule rundt så mye de vil!

Der sporet jeg av gitt,
det var ikke hit jeg skulle.

Men,
på søndag var vi altså i kirken,
min mor og jeg for å tenne lys for de døde,
deriblant min far.
Egentlig burde vi tent en røyk for min far istedenfor lys.
Det hadde han da likt bedre!
Vi tente også lys for naboen min,
min mors fetter,
og min mors kusine som også gikk bort dette året.
Mens vi satt der fikk vi enda et dødsbudskap,
og jeg må si jeg ble ganske preget av stunden.

Selv om jeg egentlig ikke savner min far.
Vi hadde aldri et sterkt bånd sammen.
Det båndet har jeg med min mor.

Så da min fars navn ble lest opp,
følte jeg ikke noe,
mens da naboens navn ble lest,
fikk jeg klump i halsen og tårer i øynene.

Jeg savner naboen min,
han var en gammel mann,
men så koselig å prate med og vinke til når jeg gikk forbi.

Denne kvelden når jeg skulle sove,
skjedde det noe.

Og når det skjedde, husket jeg at jeg har kjent det før,
men ikke tenkt over hva det var.

Jeg la meg på siden for å sove,
og da kjente jeg noe kjølig som la seg oppå hodet og kinnet mitt,
det liksom presset hode litt ned mot puten.

Ikke hardt så det var ubehagelig,
mer trygt som i, «sov nå.»

Med dagen friskt i minne,
husket jeg hendene til min far,
som ofte mot slutten var litt kalde.

Det var min far`s hånd som lå på kinnet mitt.

Og den hadde vært der før, flere ganger,
uten at jeg har skjønt hva det var.

Tårene rant fra øynene mine.
Uansett bånd eller ikke bånd.
Og hvor lite jeg sier jeg savner han.

Så var jeg glad i han,
og han var nok veldig glad i meg og.

10 hendelser på “«Besøk fra andre siden.»”

  1. Kanskje han sier du savner meg ikkje for eg jo her med deg hele tiden <3
    De besøker oss på mange vis….din far besøke deg år du endelig har tid å rose ned og skal sove…mens mine besøker meg i en sang, eller i et slikk på kinnet (Tussi) eller en klem ( Buffy) når eg sover. Min bestevenninne besøkte meg i søvne fordi hun vet eg hater spøkelser og at døde folk dukker opp når eg er våken….vi snakket lenge og eg husker hvert ord av samtale og hvor mye eg gren av savn, og hvor glad eg var for at hun hadde det så fint selvom hun døde og ingen visste det. Eg visste det,men visste ikkje at eg visste det…..ja rart , men sant…det er mye mellom himmel og jord <3 nydelig å ha den connection enda <3
    Takk for at du deler <3

  2. Kjersti, du fikk meg til å grine i frokosten i dag! Tror absolutt det finnes mer mellom himmel og jord… Svigermor døde for noen uker siden, og eg hadde en drøm og våknet mitt på natten, og bare visste at no var hun død. Følte at hun var der og tok farvel med meg og ungene som begge lå i sengen sammen med meg. Fikk en fin ro, og ble ikke redd. Då eg våknet hadde eg fått melding av min mann noen timer senere om at hun hadde dødd om natten.

  3. Det finnes jo mange måter å vise kjærlighet på. Noen er veldig nøkterne og forsiktige med både kjærtegn og ord. Det betyr jo ikke at de ikke bryr seg eller er glade i. Så fint at du deler dette. 💕Kjenner meg litt igjen når det gjelder min far. Har følt at han har «vært med» flere ganger i årenes løp.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.