Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Nytt år, nye muligheter. | MinMatgaleVerden

Nytt år, nye muligheter.

Dårlig tid – Fly-skam – Tog-skryt

Det nærmer seg 2020,
tjuetjue,
det MÅ jo bli et morsomt år.

Dette blir også mitt siste år som 40+`er.

Og selvfølgelig hørte jeg i,
«Vår tid er nu» på NRK, en fantastisk svensk slekstkrønike.
En av karakterene si:

«Du vet hva de sier,
skal du oppnå drømmen din,
må du gjøre det før du blir 50!!»

For en som har vært i en slags midtlivskrise i flere år,
byttet jobber og kastet meg ut i det ukjente på flere plan,
fikk jeg jo nærmest panikk!

Da er det jo bare et år igjen å gjøre det på!

Oppnå drømmen min!

Og først må jeg jo få et litt bedre begrep på hva den drømmen egentlig er…..

JEG HAR DÅRLIG TID!!

Det blir altså et av mine nyttårsforsett.
Finne drømmen og gjennomføre den!

Mitt andre foresett er å holde meg under 65 kg.
Jeg trives nemlig der.

Fortsette med 3 ganger styrketrening i uken.
Blir litt vanskeligere når jeg begynner jobbe igjen,
siden jeg jobber turnus og trener før jobb.
Men jeg skal i hvert fall prøve.

I 2020 skal jeg være mer sammen med venner.
Jeg har altfor mange venner jeg ser altfor sjelden,
enda vi bor like i nærheten. Det skal gjøres noe med.
Gå på kafè litt oftere, skal ikke så mye til.

TjueTjue skal bli et RENT år!

Jeg skal spise så rent som mulig.
Altså mest mulig ren mat,
som ikke er pumpet full av konserveringsmidler og annet skit.
Mindre kjøtt, mer linser og bønner.

Og så de eteriske oljene.
Helt rene og naturlige.
De hjelper meg holde vekten,  holder meg friskere,
gjør meg gladere med sine dufter.

Parfymer er byttet ut med duftende oljer,
overflaterengjøring skjer med helt naturlige rene produkter.

Og jeg skal starte året med en oreganokur,
for å rense ut alt jeg har puttet i meg denne julen.

Jeg skal også starte året meg litt Fly-skam…
For jeg reiser til Liverpool på fredag.

Men, jeg kan tog-skryte over at jeg avsluttet 2019 med togtur til Oslo.
Det skulle gå opp i opp.
Fly-skam var forøvrig 2018 sitt ord,
Tog-skryt kom i 2019.

Nå skal jeg avslutte året med en tur på treningssenteret.
Det kjennes virkelig ut som kroppen har behov for det.
Spesielt korsryggen skriker etter å bli strammet opp.

Har du noen foresett for tjuetjue??

12 hendelser på “Nytt år, nye muligheter.”

  1. Kjenner meg jo litt igjen i denne «jakta på drømmen»… Nå er jeg nærmere 60 enn 50, og det har vært mye fram og tilbake. Kanskje er drømmen nettopp denne reisen- snuse litt her og der uten å «lande» så veldig i noe? I alle fall er det viktig å kose seg underveis! ✨🎉✨

  2. drømmer har jeg ikke ,men har et håp om å greie å gå fjelltur i sommer,skal jobbe mot det målet,Forsettet mitt for året som går mot slutten var å være godtefri,den greidde jeg frem til jul ,ha smakt bittelitt nå i julen men det er ikke mye ,skal greie det i året som kommer også tenker eg :=) ha en fin dag da og gratulerer til jubilanten som har feiret storslagent,leste innlegget meg ble ikke komentert :=)

  3. Da er det for seint for meg med drømmer..hehe.. Men drømmen er egentlig bare å ha noen gode dager..og det satser jeg på det blir i 2020 også.. 🙂 Har ikke reist med fly di siste 10 åra..og så langt tilbake hørte man aldri om flyskam.. :)) Fine tanker om det nye året du har og veldig fine bilder av deg… Klem <3

    1. Hehe, sikker på man kan skubbe litt på den der alderen når det gjelder drømmer 🙂 Takk for det, ønsker deg et riktig godt 2020 med mange fine dager. klem<3

  4. Hmmm – høres ut som gode forsetter… jeg har vel ikke noen – det å bli sunnere kommer av seg sjøl nå, siden gubben har blitt diabetiker… klemmer <3

    1. Hehe, det var og en måte å bli sunn på 😀 Synes det kommer litt av seg selv i januar uansett, blir litt lei av all mat til slutt. 🙂 klemmer<3

  5. Se der ja 😀 Ambisjoner er flotte å ha 🙂 Jeg har ingen forsetter for det nye året. Avventer beskjed i samtale med lungelegen tre dager ut i det nye året, så får vi ta det derfra 😀 Ønsker deg et riktig Godt Nyttår 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.