Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Nyttårsforsett sprengt! Så da reiser jeg! | MinMatgaleVerden

Nyttårsforsett sprengt! Så da reiser jeg!

Vet ikke hvor lurt det var jeg,
å kjøpe en minigrill til å lage toast i,
siden toastjernet røk.

Ikke sånn å forstå at den ikke fungerer optimalt,
den fungerer vel egentlig litt FOR godt,
i går stekte jeg til og med en liten bit indrefilet i den.

Og mitt første foresett,
det om å holde meg under 65 kg i 2020,
er allerede sprengt….

Nå skal jeg heldigvis ikke være hjemme på noen dager,
så grillen står trygt i skapet.

Jeg skal til England.
Frityrens land….

Og jeg kommer jo aldri i verden til å spise sunt når jeg er på tur!
Men jeg trente da i hvert fall i går.

Og når jeg kommer hjem igjen fra England,
DA må jeg ta meg litt sammen.

Bare synd at jeg har sett to sesonger av «Sugar-rush» nå,
og bare vil hjem igjen og lage cupcakes….med sjokoladeganache og candy-floss fyll….

Jeg har nemlig planer om å se etter litt kake-ting i Liverpool….

Så da reiser jeg.
Til Liverpool for å spise, shoppe og se fotball.

Du kan følge meg på reisen på Instagram – my stories «Min Matgale Verden»
Og litt oppdatering på blogg kommer nok også etterhvert.

Nei, det er ikke min mor som skal til Liverpool på fotballkamp,
det er nok han her!
Og Guttene så klart.
Vi skal slutte en sirkel,
for vi har vært på Emirates og sett Arsenal,
vi har bodd i Chelsea og vært på Stamford Bridge.
Vi har til og med vært i Newcastle på kamp!

Newcastle er mitt lag.
Men det skal sies, at da vi var der på kamp,
var det Gubben og Guttene som så kamp,
jeg shoppet!
Det har jeg også gjort de andre gangene,
bedre valuta for pengene mener jeg,
men denne gangen «tvinger» Gubben meg meg på kamp.

For dette som skjer i Liverpool,
ja det er visst så stort at jeg kommer til å elske det….

Vi reiser til Liverpool og ringen er sluttet.

Så etter dette behøver vi antagelig aldri gå mer på fotballkamp….??

4 hendelser på “Nyttårsforsett sprengt! Så da reiser jeg!”

  1. kos deg på tur,det blir helt sikkert spennende,og vekten den tror ikke jeg du skal være redd for fjong som du er :=) bare du ikke gjør som jeg har gjort i en mnd nå ,sitte på baken :=) det er ikke deg det hvet du :=)

  2. Det er jo litt koselig at Gubben vil ha deg med, da! Ellers blir det spennende å kjøpe
    kaketing. Jeg bakte kladdkake med sjokoladefudge for første gang i går. Skal ha selskap her. (Har to slag iskrem i reserve om det ble «klabbkake» i stedet for. ) Riktig god tur. Du er slank som en lilje!🌸 Jeg har jo hatt som mål å komme under 70 ei stund nå, men i jula fjernet jeg meg nok litt fra det målet…😮

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.