Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Min Mor og Eg. | MinMatgaleVerden

Min Mor og Eg.

Det sies at en mor skal være en mor,
og ikke en venninne for sitt barn.

Det tror jeg er riktig.
Gode rollemodeller er viktig når man vokser opp.

Men når moren snart blir 80,
og datteren virkelig begynner å dra på årene hun og.

Da tenker jeg det er greit at vi er venninner,
min mor og eg.

For etter at min far døde,
har vi blitt mer og mer det som kjennetegner venninner.

Vi snakker sammen på telefon hver dag.
Vi forteller hverandre alt, og kan snakke sammen om det som er vanskelig.
Vi tar oss et glass vin sammen, og går ut på teater innimellom.
Vi shopper sammen, selv om preferansene for det vi kjøper er forskjellig.

Vi er to gode venninner.

Min mor og eg.

Men så har du noe som aldri forandrer seg…..

For når vi er ute og hun plutselig skal småsnakke med fremmende mennesker,
eller komme med små artige kommentarer til mannen i butikken.

Ja da blir jeg like pinlig berørt som i ungdomstiden!

Og kjenner jeg må gå et stykke bort,
late som at jeg ikke kjenner hun damen som «dummer seg sånn og tøyser med fremmede»

Av og til tenker jeg på dette når jeg er ute med Guttene mine.

Heldigvis synes de jeg er en kjempekul mor.
Og ikke det spor pinlig ute blant folk…..ehrm….

 

3 hendelser på “Min Mor og Eg.”

  1. Koselig at dere har sånn venne -kontakt nå 🙂 Jeg og mamma hadde også det egentlig, siste årene. Og jeg så på henne som det klokeste jeg visste. I alle fall når vi var alene 😀 Men hun sa vel av og til noe rart når vi var utpå, og da var jeg nok fremdeles litt flau jeg også ja 😀 Godt dine gutter bare synes du er KUL 😀 Klemmer <3

  2. Grete Vikebø

    Blir vel sånn når vi blir godt voksne (er noen år eldre enn deg) Vanskelig å se på min mor som mamma, hun er snart 80, hun også. Men du har jo et forhold til henne som du ikke har til noen av dine venninner. Var nok viktigere i ungdommen at mamma ikke var venninne. Men mamma er jo mamma, okke som🍷❤️

  3. Koselig at dere er venninner! Jeg tror det er helt innafor å være venninne med min datter nå som ho har flyttet hjemmefra og er samboer langt unna…… oppdragelsen er ferdig lissom! Klemmer <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.