Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Korona-fellen, eller Corona-fellen? | MinMatgaleVerden

Korona-fellen, eller Corona-fellen?

Jeg går i Korona-fellen stadig vekk.

I dag tidlig lå jeg og tenkte på min venninne.
Som mistet søsteren sin i kreft nå.

Man vil jo vise sin omtanke,
med noe annet enn en melding.

Så jeg begynte planlegge noen lekre makroner.
Søte små makroner med mango og sitron-curd,
som trøster litt og gjør ganen glad.
Bilderesultater for makroner min matgale verden
Kanskje noen med sjokoladegangache og…

De kunne jeg bake tirsdag når jeg har fri.
Og så pakke dem fint i cellofan med sløyfe på.
Jeg så for meg hvor pent det kom til å bli.

Sette dem på trappen og løpe.
Sånn at vi unngår nærkontakt.
Man tar sine forhåndsregler i disse tider!

Men der gikk jeg vel i fellen?

For både plasten og makronene kan vel ha corona på seg?

JEG vet ikke om jeg er smittet,
med tanke på at jeg har en ganske utsatt jobb og møter mange mennesker hver dag….

Så var jeg innom tanken på å bestille blomst og sende på døren.

Men, gikk jeg i fellen der og??
For bør man sende blomster?

Hva om damen hos gartneren har corona i halsen,
og legger det fint fra seg på bladene til blomsten før den leveres?

Er blomsterhandlerne egentlig åpen??
Hvem skal vanne blomstene om de stenger?

Og hvem skal man tro på?

VG som skriver Corona med C,
eller NRK som skriver Korona med K ??

Jeg går altså i Korona-fellen hele tiden.

Ikke minst på jobb,
hvor vi får nye regler annenhver dag.

Jeg gjør så godt jeg kan.
Men jeg må stadig tenke nytt.
Corona nytt, eller Korona-nytt 🙂

3 hendelser på “Korona-fellen, eller Corona-fellen?”

  1. Man blir nesten gal hvis man må tenke FOR mye også. Som dette med å ikke ta på mer enn det man skal ha i butikken. Og det er greit, så ikke jeg smitter noen andre. Men gud vet hvem som har tatt på det JEG skal ta med hjem? Er det kun butikk-mannen….og hvis det bare er han/hun , så vet jeg jo strengt tatt ikke om DE er smitterfrie…Men mat må man ha…Og den kan tørkes litt/vaskes på utsiden, så lenge det ikke er epler og sånt 😀 Men selv den vaskingen jo helt til å bli gal av. For hvis man vasker det man har kjøpt…hva med det man vasker det MED, og tørker av med?Nei, blir helt rart dette 😀 Man må bare gjøre sånn ca som man tror er rett, og håpe at det går bra. Noen sier det smitter i friluft til og med.. Men jeg orker ikke høre på mer enn LITT nyheter hver dag nå, farlig å høre på FOR mye…Noe er jo «fake news» også 😉 Ha en fin arbeidsdag. En telefon eller messenger-telefon med bilde å snakke med venninnen er kanskje den beste oppmerksomheten uansett <3

    1. Ja man kan bli gal av mindre, det er helt sant. En telefon kan nok være det beste, men nå har jo jeg telefon-skrekk da, så jeg kan gjøre mye jeg, men jeg RINGER ikke 😀 😀

  2. Jeg har tenkt akkurat de samme tankene, og jeg tenker det når jeg henter posten også. Det er såvidt jeg tør å hente den. Heldigvis kommer det ikke så mye post lenger.
    Jeg leste kommentarene, og ser at du har telefonskrekk. Det har jeg også. Men løsningen for meg ble å ringe med video. Altså en videosamtale. Det var nesten som å stå ansikt til ansikt, og det var gøy.
    Nå er jo ikke denne situasjonen med din venninne gøy, men kanskje hun også ville synes det var godt at du kom på besøk i en videosamtale?
    Lykke til med det du kommer til å gjøre ♥

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.