Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Corona-Haram ? | MinMatgaleVerden

Corona-Haram ?

I helgen var det sol,
jeg skålte og drakk bobler med naboene,
og senere på lørdagen var jeg på fest.


Vi var 10 stykker,

og det var skikkelig gøy!


På søndag hadde vi familiebesøk hos min mor.

Det har vært en festlig helg altså!

I solen på lørdag fant jeg nemlig ut at jeg kunne skåle med naboen fra uteplassen vår,
opp til altanen deres. Nå før bladene kommer på trærne igjen.

Vi face-timet, for det ble litt for langt å rope til hverandre.
Men vi så hverandre, skålte,
og ble enige om å lage en løpestreng,
sånn at hun bare kunne seile ned og vi kunne drikke boblene sammen neste gang.
Mannen hennes kunne jo bare sveive henne opp igjen når vi var ferdig 🙂

Lørdagskvelden tilbrakte vi altså på fest,
pen i tøyet og pen på håret.

Vi var 10 stk,
vi skålte, corona-oppdaterte oss på hverandre,
og så hadde vi quiz.

Det var utrolig deilig å gjøre noe annet enn å se serier på tv.

Alt skjedde på messenger.
Og vi lo!

Mine brødre og jeg har laget en tradisjon på å besøke mamma siste søndagen i hver måned.

I går var intet unntak.

Vi rigget oss til i grillhuset på behørig avstand.
Drakk kaffe og spiste eplekake.

Kopp og fat brant vi opp på bålet,
så ikke mamma skulle ta noe smitte med seg inn.

Nå skal jeg på jobb.
Men på onsdag har jeg fri.

Planen er en liten tur på Horisont,
på Jordbærpikene som åpner noen timer hver dag denne uken.
Rett og slett for ikke å gå under økonomisk.

Holder vi avstand og tar våre forhåndsregler,
samtidig som vi vet at butikkene tar sine forhåndsregler,
så kan vi vel støtte opp om næringslivet samtidig som vi unngår spredning av smitte?

Eller hva tenker du?

Er det corona-haram?

6 hendelser på “Corona-Haram ?”

  1. jeg tenker det må være greit å ha åpent noen timer,passe på att det ikke blir fullt på en gang,vi blir jo anbefalt å handle så handelstanden holder seg på beina,men neimen ikke lett når ingen tør gå ut og handle.Jeg var på plantasjen lørdag,var innom garnbutikken også ,mannen var på elkjøp så tok vi kolonialen sammen ,det var god plass i butikkane,vi spritet hender og hos noen fikk vi engangshansker,da tenker jeg det var innafor :=)Kjekt att der tar vare på moren din,min svigermor bor i samme hus som oss,men har fått streng beskjed om å ikke komme inn til oss daglig da mannen min er ute blandt folk hver dag og jobber,men vi har kontakt med henne daglig :=)får håpe det blir litt bedre etter påske for det er litt rart slik det er nå og krise for mange bedrifter

  2. Jeg er ingen plasser … ikke sammen med barnebarna en gang. Og nå kjenner jeg at det holder på å bli nok for min del. Er rett og slett blitt kjempe lei meg og har bare lyst til å grine. Kjenner det er lite å stå opp for om morra’n også. Jeg har vært syk noen uker, men ikke corona, mener legen. For jeg mangler visst feberen … men nå er jeg frisk og vet ikke om jeg holder ut å bare gå rundt her for meg selv uke ut og uke inn. Jeg klikker snart.

  3. Jeg er så enig med deg – jeg er så trist og sliten av dette! En må gjøre noe moro – kos deg med fridag og Jordbærpikene! Klem <3

  4. Jeg går på cafe UTE, de som har uteservering. SItter der. Kaffebrenneriet er et her i byen. Sitter på hver vår ende av bordet og ser framover 😀 Og spiser kake tatt med hansker av hun bak disken. Har gjort et par ganger. Helt greit. For her skinner sola, så da vil jeg helst være UTE. Helst ikke inne… Men man må ta litt hensyn til psyken også, finne på ting som gleder en 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.