Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Kjapp tortillapizza i airfryer | MinMatgaleVerden

Kjapp tortillapizza i airfryer

Har du Tortillalefser liggende igjen etter tacoen?
Disse er perfekt å lage kjapp pizza med i airfryeren.
Sett airfryer på oppvarming.
Smør en tortillalefse med creme fraiche, drypp over noen dråper siracha (chilisaus) og smør utover, +litt salt og pepper. strø over skinke i biter og revet jarlsberg eller annen ost. Gjerne litt parmesan og. Strø over oregano. Legg den i korgen til airfryer, stek på 180* i 8 minutter.
BAM! Enkel pizza klar!
Server med litt rømmedressing.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.