Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Polarbrød med havregryn. En sikker vinner. | MinMatgaleVerden

Polarbrød med havregryn. En sikker vinner.

Hjemmelagde polarbrød er så fint å ha i fryseren,
kan varmes rett i brødristeren, eller smøres som de er, frosne, så er de tint til lunsj.

De smaker himmelsk nystekte med brunost på….og godt smør…..

Jeg laget min egen oppskrift her, og de ble myke og veldig gode.

Polarbrød

5 dl melk
50 g smør
3 dl store havregryn
2 ss sirup
1 ts salt
25 g gjær, fersk
ca 1 liter hvetemel

Kok opp melk og smør, ha i havregryn og la det koke opp igjen. Sett til side og la det avkjøle til lunken.
Dette tar litt tid, start en god stund før du tenker bake  (Ca 50-60 minutter)

Når blandingen er lunken har du alle ingrediensene i bakebollen, hold litt igjen på hvetemelet.
La maskinen kna deigen ca 8 minutter.
Hev tildekket ca 1 time.
Kjevle ut en leiv, stikke ut sirkler, litt større enn målet du ønsker, de krymper litt.

Jeg fikk ca 22 stk.
Legg på bakepapirkledd plate og etterhev ca 20-25 minutter, tildekket.
Prikk med en gaffel, sprut litt vann på,
og stek på 200* ca 8-10 minutter.
Legg på rist og dekk med kjøkkenhåndkle.
Kjøkkenhåndkle må på for at brødene skal bli saftige og myke.,

Fine å fryse

Polarbrød med havregryn! Så godt!
#polarbrød #hjemmelaget #oppskrift #havregryn #matpakke

2 hendelser på “Polarbrød med havregryn. En sikker vinner.”

Legg igjen en kommentar til fruensvilje Avslutt svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.