Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Hva skjedde med tiden? | MinMatgaleVerden

Hva skjedde med tiden?

Tiden går så fort,
de søte små er voksen og for lengst konfirmert.

Her var bordkortene jeg laget,
tror jeg hadde fire forskjellige bilder kopiert opp,
så det ble forskjellige bilder på plassene.

De var så søte,
og det er de fremdeles.

Tiden flyr bare så altfor fort,
og facebook forer meg med gode minner.

Men innimellom føler jeg tiden flyr litt VEL fort….
Bilde for tre år siden….

#tiden

4 hendelser på “Hva skjedde med tiden?”

  1. Kan du skjønne at disse små vokser så uendelig mye fortere enn sine foreldre? Neste gang du må lage bordkort for dem blir når de gifter seg…. Om de vil ha innblanding fra foreldre da 🙂 De var nå ordentlig søte både guttene og kortene 🙂

    1. Ja jeg forstår ikke hvordan det kan gå så fort. 🙂 Gifter seg ja….tenk det! Takk!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.