Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Potetsuppe med bacon og geitostscones. | MinMatgaleVerden

Potetsuppe med bacon og geitostscones.

Potetsuppe – fra gamlebloggen – anno 2011

Potetsuppe er enkelt, billig og godt!
Unn deg litt sprøstekt bacon på toppen,
og noen knallgode scones til,
så har du en herlig høstlig middag!

Hvit og lekker potetsuppe… (ikke posesuppe….POTETsuppe!)

Servert med nydelige geitostscones!

Potetsuppe.

6 poteter
1/2 stor purreløk
1 løk
ca 2 ss olje til steking
8-9 dl kraft/buljong
1 dl kremfløte
Pepper
(ca 5 porsjoner)

Sprøstekt bacon til servering.

Skrell og skjær potetene i skiver, hakk løk og purre
.
Fres løk og purre mykt i margarin over middels varme.
Ha i potetene og fres de litt de og.
Hell over kraften/buljongen.

 Sånn at det akkurat dekker potetene.
  
La koke til potetene er godt møre. Finn så frem stavmikseren.
  
Og kjør i vei til en glatt suppe, som nesten blir purè…
Ha i kremfløte og pepper, og så må du smake, har du egen kraft?
Var den salt? Har du sterk buljong?? La unge som gamle smake, og få en perfekt suppe!

Sprøstek litt bacon, klipp over litt fersk timian….

Server med

Scones med geitost

4 hendelser på “Potetsuppe med bacon og geitostscones.”

  1. kremet potetsuppe er en av mine favoritter, men ikkje så glad i den helt glatt, liker den med litt tygg i. Så eg koker ekstra mye poteter til middag og lager gjerne da suppen i morgen på de potenene eg har igjen fra dagen før. De er passe sånn faller fra hverandre i suppen,men alikevel ikkje helt silkeglatt, selvom man kan gjøre det og. Vi lager dette ofte etter potetrester -vi elsker nemlig poteter her i huset og koker derfor altid for mange -enten til potetsuppe, til stekte poteter og egg eller pølse -eller ha i ommelett, eller ha dem kalde til spekemat 🙂 Deilig oppskrift , alle må prøve denne <3

Legg igjen en kommentar til Kjersti Avslutt svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.