Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Barn! Som i baby!! | MinMatgaleVerden

Barn! Som i baby!!

God morgen.

Jeg kommer bare ikke over at min bror,
min eldste bror faktisk,
han son nesten er litt gammel,
enda han ser så ung ut,
fikk barn i natt!

Barn!! Som i BABY!!

Jada,
før det flammer opp på alle sosiale medier,
det var en drøm!!

Men han sto altså der med sin nyfødte baby,
og fortalte smilende at banet var ganske kort,
og at det var en gutt.

Han virket lykkelig!

Det jeg egentlig skulle  blogge om i dag var jo lukt!
Og at jeg antagelig alltid lukter mat….

Når jeg møter venninner så lukter de alltid så rent og godt.
Parfyme og såpe.

Og så tenkte jeg litt på hva jeg lukter,
og husket at jeg dusjet jo for noen timer siden,
etter turen med Bonnie,
men at det muligens var litt dumt å steke pannekaker og bacon etterpå.

Så egentlig lurer jeg på om mine venninner alltid blir sulten av å gi meg en klem,
eller om de muligens blir litt småkvalme.

For jeg lukter antagelig alltid mat!

Ha en duftfri, forrykende fredag!

4 hendelser på “Barn! Som i baby!!”

  1. Tenker de får lyst å gi deg en kjempeklem jeg, for vi er jo veldig glad i mat da 🙂 alle sammen. At ingen har laget en parfyme som lukter mat er nesten rart 😉 Ha en nydelig fredag Kjersti <3 klemmer så det holder i lange baner 😀

  2. God morgen.Ja du drømmer på du,og flink å skrive ned drømmene dine også ) greit å få baby,men helst i litt yngre dager )
    Jeg liker matduft og dine pannekaker med bacon på frista veldig.
    No har jeg nettopp inntatt en frokost av avocado,spinat og eplejuice men det smakte ikke så godt,har jeg glemt noe ) jeg kjørte det til en smoothie.Jeg tilsatte litt yoghurt og honning da fikk jeg det i meg og kommer garantert til å være mett resten av dagen ))

    1. Det var rart, for den er liksom en bankers den smoothien der. Kan det være mengdeforhold? En neve spinat og en hel avokado, samt noen dl jus? Ellers så liker du den rett og slett bare ikke, men fremdeles rart, for den er jo så god! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.