Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Godt brød til suppe. | MinMatgaleVerden

Godt brød til suppe.

Suppe er snadder, men til suppe bør man ha brød. Godt brød.

Og disse pestosnurrene smakte godt til tomatsuppe.

Men det gjorde jo forsåvidt dette cheesy hvitløksbrødet og….

Det vanskelige var å velge, så jeg delte deigen i to, og laget halve av hver 🙂
Du bestemmer selv om du vil lage halve hver, eller alt i en.

Pestosnurrer/cheesy hvitløksbrød. 

3,5 dl lunken melk
25 g fersk gjær
1/2 ts salt
500 g hvetemel
1 ss god olje

Ha alle ingrediensene i bakebollen og kna deigen minst 8 minutter til den er smidig og blank.
Heve tildekket ca 1 time

Pestosnurrer

Kjevle et rektangel.

Pestosnurrer: Smør pesto på halve rektangelet og brett i to.
(Vanlig pesto på glass/event blandet med pesto-olje (basilikum/hvitløk og olje mixet i stavmikser)
Skjær m f.eks pizzakutter remser som du snurrer/vrir/tvinner litt og legger på bakepapir.

Etterhev ca 30 minutter, strø på litt havsalt. SPrut dem gjerne med litt vann og.

Stek på 225* ca 15 min. Avkjøl på rist.
Smaker best ferske.
Men kan sikkert fryses og varmes i ovn.

Cheesy hvitløksbrød

Hvitløkssmør
50 g mykt smør
1/2 ts finrevet hvitløk
2 ss urter, f.eks persille (kan sløyfes)
1 ts siitronsaft

Bland

Samme fremgangsmåte.
Kjevle et rektangel,Etterhev til ca dobbel størrelse,
smør på hvitløkssmør og strø over revet ost, gjerne parmesan for god smak (50-100 g)
Stek på 225* 15-20 minutter til osten er gyllen.
Skjær opp i avlange biter.
Smaker best samme dag.


En god suppe fortjener godt brød.
Prøv gjerne denne ekstra flotte tomatsuppen med grillet paprika. Oppskriften på den finner du HER

Velbekomme.

#suppe #brød #suppebrød #pesto #oppskrift #hvitløksbrød

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.