Notice: WP_Block_Type_Registry::register ble kalt feil. Navn på blokktyper må inneholde et navneromprefiks. Eksempel: min-utvidelse/min-egendefinerte-blokk-type Vennligst se Feilsøking i WordPress for mer informasjon. (Denne meldingen ble lagt i versjon 5.0.0.) in /customers/1/a/3/minmatgaleverden.no/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5315 Bussproblemer! Vise mobil eller ikke? | MinMatgaleVerden

Bussproblemer! Vise mobil eller ikke?

God morgen.

Når man kjøper billett til bussen på mobilen,
skal man da vise denne til sjåføren når man entrer bussen??

Jeg blir ikke klok på det,
og hver gang jeg kjøper billett,
og står alene på busstoppet,
tenker jeg at jeg bare skal gå rett på bussen.

Jeg kunne jo gått på i midten,
men når det bare er jeg som står der,
synes jeg det nesten blir litt uhøflig.
Så jeg ender opp med å gå på foran,
og planlegger altså da å bare gå rett på.

Men så blir det så merkelig,
litt frekt å bare gå RETT inn.

Så i siste liten flekker jeg hver gang mobilen med billetten frem,
og viser sjåføren i forbifarten.

Men når jeg så snur meg til de som sitter på bussen,
så sitter jo hele bussen og storflirer av meg og min flashing med mobil-billett!
Som om det er første gang jeg har kjøpt billett og stolt viser den til sjåføren!

Jeg som er oppdatert, ungdommelig og moderne! Hrmpfh!

I går ble jeg sågar sittende med ansiktet MOT alle på bussen,
og fikk riktig sett hvordan de smilte og lo overgitt over meg og min mobil.
Eller var det sommerbuksen min de lo av?
Snapchat-7768717690854036929
Da må de bare le, for DET er en misunnelig latter.
Denne buksen går det ikke tre i dusinet av nemlig!

Nå skjønner du kanskje at det antagelig ikke var noen på den bussen som lo av meg,
antagelig ingen som fikk det med seg i det hele tatt,
det bare føles sånn,
hver gang jeg går på bussen og viser frem mobilen min til sjåføren.

Dessuten er mobilen begynt å bli gammel og slitt nå,
ikke sånn at den har TASTER, gud forby, men den er ikke årets modell i hvert fall!

Neste gang, neste gang skal jeg bare gå RETT på bussen!

(Og kommer sikkert til å ende opp med å prøve å FORKLARE en ikke norsk-talende sjåfør at jeg HAR kjøpt billett,
på MOBILEN, som ligger i LOMMEN min…)

Ha en billett-fri dag!

Ps. Når jeg skulle hjem igjen gikk jeg på i midten sammen med mange andre,
og viste ikke mobilen frem til NOEN!

6 hendelser på “Bussproblemer! Vise mobil eller ikke?”

  1. ??? kjenner meg veldig igjen! Viste pliktoppfyllende frem mobilbilletten hver gang jeg gikk på bussen helt til en hyggelig eldre sjåfør sa : «dette trenger du ikke å gjøre frue, bare ha den pent i lommen din du. Og hvis noen spør deg så bare viser du den fram for kontroll»?En føler seg litt dum og lite opplyst, men det kunne godt ha stått på billetten da?? Ha en herlig helg☀️?

    1. Ja det kunne godt ha stått på billetten, helt sant! Men nå skal jeg iallefall putte mobilen godt i lommen neste gang, så TUSEN takk for at du delte din opplevelse 🙂 Herlig! Ja, man føler seg litt dum når noen påpeker sånt, hehe 🙂 Takk og god helg til deg og 🙂

  2. hadde garantert vist biletten jeg også for i mitt hode er det helt naturlig,her hvor jeg bor viser alle bilett ) og buksene dine var virkelig snasne ) helt etter mitt hjerte

  3. Jeg har ikke begynt med billetter på mobilen… Nekter litt enda.. Du er moderne og ungdommelig! Og buksene er de fineste 🙂 Nå er jeg hjemme igjen, men ikke nett her.. Mobilblogger.. Må sikkert ut med millioner i telefonregning etter denne ferien 😮 klemmer min venn <3

    1. Huff ja, det blir fort litt mobil-bruk på ferie. Har vært så gøy å se alle bildene du har lagt ut 🙂 klemmer<3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.